Kart bilgileri mi çalındı?

0x91

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kart bilgilerimi çaldırdım sanırım. Sabah baktığımda böyle bir mesaj gelmişti. Kargo bekliyordum uykulu uykulu girdim bu linke adres ve ödeme bilgisi falan istiyordu ben de girdim. İlk önce kendiminkini girdim ödeme almadı yüklenme işaretinde kaldı sonra babamınkini girdim yine o işarette kaldı. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-12-11 at 18.52.36 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-11 at 18.52.36 (1).jpeg
    40,6 KB · Görüntüleme: 142
  • WhatsApp Image 2023-12-11 at 18.52.36.jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-11 at 18.52.36.jpeg
    16,7 KB · Görüntüleme: 127
Arkadaşlar kart bilgilerimi çaldırdım sanırım. Sabah baktığımda böyle bir mesaj gelmişti. Kargo bekliyordum uykulu uykulu girdim bu linke adres ve ödeme bilgisi falan istiyordu ben de girdim. İlk önce kendiminkini girdim ödeme almadı yüklenme işaretinde kaldı sonra babamınkini girdim yine o işarette kaldı. Ne yapmalıyım?

Hocam bildiğin oltalama kartları iptal ettirin.

Kanka SMS'te yurtiçi kargo yazıyo site Ptt ne kadar uykulu olursan ol buna düşmemen lazımdı bana da geldi aynı mesaj çokta zor olmadı anlamam. Geçmiş olsun kartlarınızı kapattırın derim

Son zamanlarda özellikle tüm Kargo şirketleri sms yolluyor, bizim ismimizle dolandırıcılık yapılıyor dikkat edin diye, hadi ilkte uyku sersemi kendi bilgilerini girdin falan da bir de babanınkini girmişsin. Anladığım kadarıyla kart şifreni girmedin kartınla işlem yapamazlar diye düşünüyorum ama o sitede belli bir ücret gösterildiyse ve ödeme yaptıysan o miktarlar gitmiştir geçmiş olsun.

Son zamanlarda özellikle tüm kargo şirketleri SMS yolluyor, bizim ismimizle dolandırıcılık yapılıyor dikkat edin diye, hadi ilkte uyku sersemi kendi bilgilerini girdin falan da bir de babanınkini girmişsin. Anladığım kadarıyla kart şifreni girmedin kartınla işlem yapamazlar diye düşünüyorum ama o sitede belli bir ücret gösterildiyse ve ödeme yaptıysan o miktarlar gitmiştir geçmiş olsun.

Hocam 3D Secure olmayan her siteden bir şey alabilir muhtemelen CVV'ye kadar yazdı.

Hocam 3D Secure olmayan her siteden bir şey alabilir muhtemelen CVV'ye kadar yazdı.

Evet CVV'ye kadar yazdım. Harcanma yapılmadan kapattırıcam hemen.

Son zamanlarda özellikle tüm kargo şirketleri SMS yolluyor, bizim ismimizle dolandırıcılık yapılıyor dikkat edin diye, hadi ilkte uyku sersemi kendi bilgilerini girdin falan da bir de babanınkini girmişsin. Anladığım kadarıyla kart şifreni girmedin kartınla işlem yapamazlar diye düşünüyorum ama o sitede belli bir ücret gösterildiyse ve ödeme yaptıysan o miktarlar gitmiştir geçmiş olsun.

Karttan bir şey çekilmedi hâlâ sadece bilgilerim gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı