Kart bilgileriyle IBAN'a para atmak

Utkug0

Picopat
Daha fazla  
Demek istediğim şu internetten alışveriş yaparken kart no, CVV, SKT girerek alışveriş yapıyoruz. Bu 3 bilgiyi kullanarak herhangi bir IBAN'a para atmam/aktarmam mümkün mü? Ön ödemeli kart kullanıyorum. Hadi kart. (Hadi'de hesabımı yükseltemediğim için para gönderemiyorum, 18 yaş altı için soruyorum.)

IBAN'a para gönderebilmeniz için IBAN numaranızın olması gerekir. Sizin o bahsettiğiniz rakamlar ile alışveriş yapabilirsiniz. Papara kart başvurusunda bulunun, o da ön ödemeli kart olarak geçiyor ve onun da IBAN numarası olduğu için Papara ile bir başka banka hesabına para gönderimi yapabilirsiniz.

Nays, Paycell gibi uygulamalarda "Banka kartı ile para yükle" seçeneği ile olur. Tanımadığınız birine gönderecekseniz güvenlik için sanal kart kullanıp sonra da bu kartı kapatmanızı öneririm.

IBAN'a para gönderebilmeniz için IBAN numaranızın olması gerekir. Sizin o bahsettiğiniz rakamlar ile alışveriş yapabilirsiniz. Papara kart başvurusunda bulunun, o da ön ödemeli kart olarak geçiyor ve onun da IBAN numarası olduğu için Papara ile bir başka banka hesabına para gönderimi yapabilirsiniz.
Papara'da veli onayı gerekiyor IBAN için. Velisi onaylıyorsa ve kimliği fotoğraflı ise öyle yapabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı