Kart limiti neden güncellendi?

Kredi vermiyorlar.
Enpara, QNB, Albaraka bunlara mobilden hesap açtım, yeni gelene özel faizsiz kredileri vardı normalde. Ancak müşteri olduktan sonra hiçbir başvuru olumlu olmadı.
Findeks notum 1350 civarlarında acaba bundan dolayı mıdır bilmiyorum.
Mesela annem emekli ve aylık geliri benden 3 kat düşük, Garanti şuan 250K anında kredi veriyor ona.
Ben QNB'den veya Enpara'dan 50k kredi isteyince vermiyorlar, gelirim anneme kıyasla 3 kat fazla olmasına rağmen.

Mesela annem emekli ve aylık geliri benden 3 kat düşük, Garanti şuan 250K anında kredi veriyor ona.
Ben QNB'den veya Enpara'dan 50k kredi isteyince vermiyorlar, gelirim anneme kıyasla 3 kat fazla olmasına rağmen.
Bankaların emeklilere anlamadığım bir aşkı var. Emekli babamın kredi kartları neredeyse sınırsız limitte mesela. Çok mantık aramayı bıraktım.

Bankaların emeklilere anlamadığım bir aşkı var. Emekli babamın kredi kartları neredeyse sınırsız limitte mesela. Çok mantık aramayı bıraktım.
O zaman ben limitimi yarı yarıya düşüreyim, madem kredi olayı kart limitine bağlı, belki o şekilde faizsiz kredi falan çekebilirim.

Herhangi bir vergi filan yok.
Fakat; tek kartla yola devam etmen gerek.
Limiti düşürüp Akbank Axess,
Garanti Bonus alabilirsiniz,Fakat; iş Bankası maximum da gayet yeterli.

Mesela MediaMarket her karta 6 is bank 9 taksit yapıyor.
Çamaşır makinesi Iş Bankası 320.000 veriyor.
Siz bunu 120.000 indirip başka bankadan alırım dersiniz düşük limit gelir yada 2 kartın limiti 200.000 gecmeyebilir bence iş bank maximum kartla devam edin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı