Çözüldü Steam Kart pazarda satılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canak anten

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Dün Steam Mobile giriş yaoarken E20 hatası aldım sunucuya bağlanamıyor diye sonra mobil guard ile alakalı oldugunu düşünüp telefon numaramı çıkartıp tekrar bapladım. Steam'e. Sonrasında VPN ile tekrardan girdim ve sorun düzeldi fakat şu anda da koleksiyon kartlarını satamıyorum. Satma tuşu deaktif.
Hesabımda herhangi bir takas kısıtlaması, ban, ihlal veya 5 dolar vs bulunmamakta 4 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle oldu anlamadım. Şu an PC'ye erişimim yok belki mobil uygulama bugdadır dedim webden girdim fakat yine tık yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-06-00-23-22-530_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2024-07-06-00-23-22-530_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 73
Çözüm
Hocam ama indirim bitince kalkacak yazmakta ayın 20'si bunu erkenden kaldıramıyor muyuz?
Maalesef bu kısıtlamayı erkenden kaldırmanızın bir yolu yok ancak endişelenmeyin. Yaz indirimi koleksiyon kartlarının son geçerlilik tarihi 8 Ağustos'a kadar. Kısıtlama sona erdikten sonra satmak için uzun bir vaktiniz olacak. Yaz indirimi sona erdikten sonra da satma, satın alma ve takaslama imkânınız olacak.
"Sat" butonunun üstüne fare ile gelin, sebebi yazacak.

Telefon numaranızı kaldırıp tekrar eklediğiniz için olmuştur. Steam hesabınızın güvenlik bilgilerini değiştirmek kısıtlamalara yol açabiliyor. Maalesef kısıtlamanın bitmesini beklemek dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Sat butonun üstüne gelerek veya Topluluk Pazarı ana sayfasından ne zaman sonlanacağını öğrenebilirsiniz.

Telefon numaranızı kaldırıp tekrar eklediğiniz için olmuştur. Steam hesabınızın güvenlik bilgilerini değiştirmek kısıtlamalara yol açabiliyor. Maalesef kısıtlamanın bitmesini beklemek dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Sat butonun üstüne gelerek veya topluluk pazarı ana sayfasından ne zaman sonlanacağını öğrenebilirsiniz.

Anladım fakat mobilde ne zaman biteceği yazmıyor.

Hocam satın üstüne geldiğinde bir şey yazıyor olması lazımdı sanırım bir bakar mısınız?

Hocam mobilde direkt tıklanmıyor üstüne helme falan yok.

"Sat" butonunun üstüne fare ile gelin, sebebi yazacak.

PC'ye erişimim yok yazmıştım ama.

Anladım fakat mobilde ne zaman biteceği yazmıyor.

Hocam mobilde direkt tıklanmıyor üstüne helme falan yok.

PC'ye erişimim yok yazmıştım ama.
O hâlde Topluluk Pazarı'na gidin. Sayfanın üstünde gri bir kutucuk içinde neden bekletmeye maruz kaldığınızı ve ne zaman biteceğini görebilirsiniz.

Topluluk Pazarı'na ulaşmak için uygulamanın menü kısmından Topluluk seçeneğine basın ve "Pazar"ı seçin.
IMG_0301.jpeg

Son düzenleme:
O hâlde topluluk pazarı'na gidin. Sayfanın üstünde gri bir kutucuk içinde neden bekletmeye maruz kaldığınızı ve ne zaman biteceğini görebilirsiniz.

Topluluk pazarı'na ulaşmak için uygulamanın menü kısmından topluluk seçeneğine basın ve "pazar"ı seçin.
Eki Görüntüle 2243261

Hocam ama indirim bitince kalkacak yazmakta ayın 20'si bunu erkenden kaldıramıyor muyuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-06-01-42-51-406_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2024-07-06-01-42-51-406_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 40
Maalesef bu kısıtlamayı erkenden kaldırmanızın bir yolu yok ancak endişelenmeyin. Yaz indirimi koleksiyon kartlarının son geçerlilik tarihi 8 Ağustos'a kadar. Kısıtlama sona erdikten sonra satmak için uzun bir vaktiniz olacak. Yaz indirimi sona erdikten sonra da satma, satın alma ve takaslama imkânınız olacak.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı