Kartını kardeşine kullandırtan çocuğa verilen 1250 TL cezaya yapılan yorumlar

Devlet ceza kesmiyor diye suçlulara da biz ceza keselim o zaman. Çok saçma bir düşünce yapınız var. Devlet ne yapıyor ya da yapmıyor olursa olsun kural kuraldır.

Ben de onu anlatmaya çalıştım anlık stresten birazcık sert dil kullandım benim sert dil kullanmama laf edip durmuşlar. Hepsi aynı şeyi yazmış kural ihlali = ceza. E bunun biz de farkındayız zaten hiç kimse cezanın abartılı olduğunu veya çocuğun neden kardeşine kartı kullandırmak durumunda kaldığını konuşmamış. Zaten ekonomik olarak sıkıntılı bir durumdayız bir de linçlemişler çocuğu boş yere.
"Olsun abi sen git ben senin kartını kullanamam bu ahlaksızlığı yapamam yürüyerek gelirim" kısmında kahkaha attım güzel belirtmişsin.

@Lorienthe dayı şu alıntıları bir kere yapıp bir kere gönder. Bildirim yağıyor her dakika yeni mesajla ekleme/düzenleme yapıyorsun.
Kusura bakma dostum bunu yeni öğrenmiş oldum forumda uzun süre geçirmediğimden böyle şeylerden haberim yoktu.

Devlet ceza kesmiyor diye suçlulara da biz ceza keselim o zaman. Çok saçma bir düşünce yapınız var. Devlet ne yapıyor ya da yapmıyor olursa olsun kural kuraldır.
Yapabilirsin 3-5 gün önce 8-10 tane suriyeli mülteci %60 engelli bir çocuğu tanınmayacak hale getirene kadar dövüp silahla tehdit edip ayağını öptürmüşler ve bunların 2 tanesi tutuklandı geriye kalanlar serbest. Bunların cezasını da halk kesecek. Adalet kimin tarafından sağlanırsa sağlansın yerini bu şekilde bulur haksız mıyım?

Son düzenleme:

Ne yapalım hocam topu tüfeği çekip texasa mı çevirelim memleketi.

Texas hiç değilse mülteci almıyor.

Çözüm bu değil. Mülteci olsun ya da olmasın. Akbil konusunda da, eğer biri cezası olduğunu bildiği halde bunu yapabiliyorsa cezayı göze almıştır. Cezayı kesen de görevini yapmıştır. Burada elzem ya da kızılacak bir durum yok.

Haklısın. Beni yanlış anlamışsın biraz, kızdığım şey o konu değil o konuya düşülen yorumlar.

Güvenlik görevlisinde merhamet yok. O çocuk nasıl ödesin 1250 lira

Dostum siz cidden çok yorucu bir insansınız ha.
O konuyu açan konu sahibi bendim hatırlarsınız. Siz daha yorucu bir insansınız inanın ki insanlara saygının ne demek olduğunu öğretmeye çalışırken kendinizi iyice düşürüyorsunuz kim olduğunuz az çok belli. Başkalarına zorbalık yapma hırsıyla kendinize saygıyı öğretememişsiniz öncelikle.

Konu sahibine beni savunduğu için teşekkür ediyorum.

Parasız erkek sizsiniz sanırım isim değişikliği yapmışsınız.
Güvenlik konusunda kesinlikle haklısınız güvenliğe olan kötü söylemlerim için kusura bakmayın.
Ancak, istenen ücret çok yüksek.
Eğer size kötü bir sözüm veya hakaretim olduysa tekrar tekrar özür diliyorum.
Konu hakkında görüşünüzü belirttiğiniz için de teşekkür ederim.
Aynı şekilde diğer herkese de teşekkür ederim.
Teşekkür etmeyeceğim bir çok kişi var çünkü daha saygı duymayı hayatlarında kullanmamış insanlar foruma gelmiş üstünlük taslayıp insanlara saygıyı öğretiyorlar güya.

Haklısın. Beni yanlış anlamışsın biraz, kızdığım şey o konu değil o konuya düşülen yorumlar.
Evet hocam bir çok insan bana %100 katıldığınız sanıp olayı pek anlamamış.
Bende yazayım bu konunun yazılma amacı olayda haklı olduğum değil, o konuya yazılan yorumlar.

Güvenlik görevlisinde merhamet yok. O çocuk nasıl ödesin 1250 lira
Güvenlik görevlisinin suçu yok hocam. Ben konuda güvenlik görevlisine suç atarak hatamı yaptım. Herkesin dediği gibi adamın yaptığı şey görevini yapıp ekmeğini kazanmak. 1250 TL cezayı kesen ise devlet olması lazım.

Görevlik görevlisinin suçu yok evet o konunun konu sahibiyim. Karta el koyan kişi güvenlik ve güvenliğe benim bir şey deme hakkım yok. Ama 1250 TL cezayı veren devlete bir şey deme hakkım va çünkü ben bu kartla trafikte makas atmadım.

Son düzenleme:
@328914 evet, PARASIZ ERKEK benim. Özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok. Zaman zaman hata yapıldığı olabilir; fakat görevini yapmaya çalışan güvenlik görevlisini de şikayet etmeye çalışmanız doğru değildi. Yapacak bir şey yok, cezayı taksit yoluyla ödemeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…