- Makaleler
- 42
@Lorienthe dayı şu alıntıları bir kere yapıp bir kere gönder. Bildirim yağıyor her dakika yeni mesajla ekleme/düzenleme yapıyorsun.

3-5 TL Kolay kazanılmadığı için kankam. Kaşıkla verip kepçeyle alınan paranın hesabını elbette yapacaklar.
Artistlik yapan falan yok umarım bir gün bu tarz saçma bir ceza ödemek zorunda kalırsın o zaman görürüm hard kuralcılık ile nereye kadar.
Uyanıklık eden yok ekonomi ortada. Zaten millet 3-5 TL'nin hesabını yapıyor bir de üstüne 1250TL ceza kesiyorlar aldıkları ceza ve vergi paralarıyla verdikleri hizmeti de görüyoruz. Pardon göremiyoruz.
Umarım beşe katlanmış ceza ödemek zorunda kalırsın mandalina sana söyleyebileceğim tek şey bu.
İkiyüzlü olanlar memurlara kızanlar değil devletin yüklü miktarda vergi alıp berbat hizmet vermesinden yakınıp bir kart için 1250TL ceza kesmesini hoş görenlerdir
Ben de onu anlatmaya çalıştım anlık stresten birazcık sert dil kullandım benim sert dil kullanmama laf edip durmuşlar. Hepsi aynı şeyi yazmış kural ihlali = ceza. E bunun biz de farkındayız zaten hiç kimse cezanın abartılı olduğunu veya çocuğun neden kardeşine kartı kullandırmak durumunda kaldığını konuşmamış. Zaten ekonomik olarak sıkıntılı bir durumdayız bir de linçlemişler çocuğu boş yere.Fazla gerginsiniz. Ufak tefek meseleler yüzünden bu kadar gerilip insanların üzerine gitmeye ve kalp kırmaya gerek yok. O konudaki yorumları da okudum. Olay hassasiyetten çıkmış, resmen zorbalık yapmışsınız. Sizler gibi aklı başında insanların empatiden yoksun tavırlar sergilemesi hoş değil. Onlar çocuk, sizler yetişkin insanlarsınız. Olgun davranıp tolerans göstermek göreviniz.
Ayrıca haksız olması sizlerin onu desteklememesi gerektiği anlamına gelmiyor. Zor durumda kalmışlar yapmışlar. Siz de aynısını yapardınız. O çocukların yerinde olsanız, aranızdan kimsenin "olsun abi sen git. Ben senin kartını kullanamam, bu ahlaksızlığı yapamam, eve yürüyerek gelirim" diyeceğini sanmıyorum.
Bu forumda çok fazla asosyal ve yalnız çocuk var. Paylaşabilecekleri başka mecra bulunmadığından değil, sizleri sevip saydıklarından dolayı burada paylaşıyorlar. Abileri olarak saygısızlıklara da sinirlenenlere de yapıcı yaklaşıp güzel örnek olmalısınız. Bu mentalite ile hassasiyet aşılamaya çalışırken, hassasiyet göstermeniz gereken sayısız durumu ihlal ediyorsunuz. İyi geceler diliyorum.

Kusura bakma dostum bunu yeni öğrenmiş oldum forumda uzun süre geçirmediğimden böyle şeylerden haberim yoktu.@Lorienthe dayı şu alıntıları bir kere yapıp bir kere gönder. Bildirim yağıyor her dakika yeni mesajla ekleme/düzenleme yapıyorsun.
Yapabilirsin 3-5 gün önce 8-10 tane suriyeli mülteci %60 engelli bir çocuğu tanınmayacak hale getirene kadar dövüp silahla tehdit edip ayağını öptürmüşler ve bunların 2 tanesi tutuklandı geriye kalanlar serbest. Bunların cezasını da halk kesecek. Adalet kimin tarafından sağlanırsa sağlansın yerini bu şekilde bulur haksız mıyım?Devlet ceza kesmiyor diye suçlulara da biz ceza keselim o zaman. Çok saçma bir düşünce yapınız var. Devlet ne yapıyor ya da yapmıyor olursa olsun kural kuraldır.
Ben de onu anlatmaya çalıştım anlık stresten birazcık sert dil kullandım benim sert dil kullanmama laf edip durmuşlar. Hepsi aynı şeyi yazmış kural ihlali = ceza. E bunun biz de farkındayız zaten hiç kimse cezanın abartılı olduğunu veya çocuğun neden kardeşine kartı kullandırmak durumunda kaldığını konuşmamış. Zaten ekonomik olarak sıkıntılı bir durumdayız bir de linçlemişler çocuğu boş yere.
"Olsun abi sen git ben senin kartını kullanamam bu ahlaksızlığı yapamam yürüyerek gelirim" kısmında kahkaha attım güzel belirtmişsin.
Kusura bakma dostum bunu yeni öğrenmiş oldum forumda uzun süre geçirmediğimden böyle şeylerden haberim yoktu.
Yapabilirsin 3-5 gün önce 8-10 tane Suriyeli mülteci %60 engelli bir çocuğu tanınmayacak hale getirene kadar dövüp silahla tehdit edip ayağını öptürmüşler ve bunların 2 tanesi tutuklandı geriye kalanlar serbest. Bunların cezasını da halk kesecek. Adalet kimin tarafından sağlanırsa sağlansın yerini bu şekilde bulur haksız mıyım?
Texas hiç değilse mülteci almıyor.Ne yapalım hocam topu tüfeği çekip texasa mı çevirelim memleketi.

Texas hiç değilse mülteci almıyor.
Haklısın. Beni yanlış anlamışsın biraz, kızdığım şey o konu değil o konuya düşülen yorumlar.Çözüm bu değil. Mülteci olsun ya da olmasın. Akbil konusunda da, eğer biri cezası olduğunu bildiği halde bunu yapabiliyorsa cezayı göze almıştır. Cezayı kesen de görevini yapmıştır. Burada elzem ya da kızılacak bir durum yok.
O konuyu açan konu sahibi bendim hatırlarsınız. Siz daha yorucu bir insansınız inanın ki insanlara saygının ne demek olduğunu öğretmeye çalışırken kendinizi iyice düşürüyorsunuz kim olduğunuz az çok belli. Başkalarına zorbalık yapma hırsıyla kendinize saygıyı öğretememişsiniz öncelikle.Dostum siz cidden çok yorucu bir insansınız ha.
Parasız erkek sizsiniz sanırım isim değişikliği yapmışsınız.@Lorienthe halkız, aksini söyleyen yok. Halkız diye kural ihlali yapmaya da hakkımız yok. Herkes kurallara nasıl uyuyorsa biz de kurallara uymak mecburiyetindeyiz. Ayrıca yazdığımın üzerine bu mesajı yazmanız da bayağı ironik olmuş
Karşınızda hiç tanımadığınız birisine oğlum diye hitap edemezsiniz. Birileriyle nasıl konuşulacağını öğrenin.
Evet hocam bir çok insan bana %100 katıldığınız sanıp olayı pek anlamamış.Haklısın. Beni yanlış anlamışsın biraz, kızdığım şey o konu değil o konuya düşülen yorumlar.
Güvenlik görevlisinin suçu yok hocam. Ben konuda güvenlik görevlisine suç atarak hatamı yaptım. Herkesin dediği gibi adamın yaptığı şey görevini yapıp ekmeğini kazanmak. 1250 TL cezayı kesen ise devlet olması lazım.Güvenlik görevlisinde merhamet yok. O çocuk nasıl ödesin 1250 lira
Görevlik görevlisinin suçu yok evet o konunun konu sahibiyim. Karta el koyan kişi güvenlik ve güvenliğe benim bir şey deme hakkım yok. Ama 1250 TL cezayı veren devlete bir şey deme hakkım va çünkü ben bu kartla trafikte makas atmadım.Çözüm bu değil. Mülteci olsun ya da olmasın. Akbil konusunda da, eğer biri cezası olduğunu bildiği halde bunu yapabiliyorsa cezayı göze almıştır. Cezayı kesen de görevini yapmıştır. Burada elzem ya da kızılacak bir durum yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.