KartKraft Voidu'da 21 TL

AhmetKonyaspor

Decipat
Unreal Engine 4 ile yapılmış harika grafiklere sahip kartkraft yarış oyunu. Böylesine kaliteli bir oyun 21 liraya kaçmaz. Bu fiyata kaçıran üzülür, elinizi hızlı tutun. Voidu ucuza sattığını fark ederse zam koyabilir.

Önemli bir bilgilendirme: Voidu 2024 itibarıyla artık oyun keylerini sitede siparişlerim kısmından göstermiyor. E-posta adresinize özel bir link gönderiyor. Bu linkte ufak bir matematik toplama sorusu soruyor ondan sonra size Key'i veriyor. Sonra vay efendim key gelmedi sitede gözükmüyor demeyin :) Keyler E-posta'ya geldiğinden adresinizi kesinlikle doğru yazın, atmasyon e-posta ile Voidu'ya kaydolmayın.
Screenshot_2024-06-30-03-49-59-977_com.google.android.gm.jpg
Screenshot_2024-06-30-03-47-50-792_com.android.chrome.jpg

Satın alma linki:
KartKraft satın al Voidu Güvencesiyle!
Steam fiyatı 25 dolar diğer key sitelerinde de pahalı.

Screenshot_2024-06-30-03-26-55-697_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg

IMG_20240630_033511.jpg

Gameplay:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Voidu'daki fiyatı SS:

Screenshot_2024-06-30-03-41-58-467_com.android.chrome-edit.jpg

Konu güncel!!

Son düzenleme:
Konuyu okumadan alıyor millet :D

Kusura bakma sonradan okuyup aldım, düzeltmeyi unutmuşum. Beleş gibi bir fiyat olunca okunmadan alınıyor :)

Bana satın alımdan 1 dk sonra license activation başlıklı bir mail geldi, oradan bir sayfaya yönlendirdi keyi aldım hocam. Spam kutunuzu kontrol edin gözükmüyorsa.

Sağ ol teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda yükleme ekranı yok açınca düşük fps başlarsanız. Doku paketlerini, yükleme ekranı olmadan, direk haritada başlattığı için ilk 15-20 saniye, oyun 10-20 fps arası oynanıyor sonradan oyun kendine geliyor fps artıyor. Keşke bir loading ekranı ekleselermiş.

Az önce oyunu aldım ve key'i içeren e-posta geldi ama link çalışmıyor. Bunu yaşayan var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı