KartKraft Voidu'da 21 TL

@Ebubekir Aydın @Pluwia
Arkadaşlar yarına kadar bekleyin yine olmazsa siteden iade talebi oluşturun.
1719914275664.png

Son düzenleme:
Desteğe yazdım otomatik mesaj dışında bir şey gelmedi. Yapacak bir şey yok beklemek lazım.
Bilmiyorum hiç böyle yapmazdı bu site 20 ye yakın oyun aldım 1 yıl içinde hep keyler anında geldi. Şimdi key gönderme işini e-postaya bağlamaları bir tık kötü olmuş önceden sitede siparişlerim kısmında yazardı.

Bilmiyorum hiç böyle yapmazdı bu site 20 ye yakın oyun aldım 1 yıl içinde hep keyler anında geldi. Şimdi key gönderme işini e-postaya bağlamaları bir tık kötü olmuş önceden sitede siparişlerim kısmında yazardı.
Ben ilk defa deniyorum ya ondandır. Acaba daha ne kadar bekletecekler.

Ben ilk defa deniyorum ya ondandır. Acaba daha ne kadar bekletecekler.
Benimde oyunum gelmedi dün 3 liraya aldığım Hard West adında bir oyun. Daha doğrusu link geldi ama site açılmıyor.

Şimdi denedim site düzelmiş beyler keylerinize erişebilirsiniz. Önceki gönderilen key linki çalışmıyorsa siparişlerim kısmından tekrar gönder diyin gelecek siteyle erişiliyor.
1719924466430.png

@Kaos5801 eski linkler iptal hocam yeni link göndertin siparişlerim kısmından.

Son düzenleme:
Benimde oyunum gelmedi dün 3 liraya aldığım Hard West adında bir oyun. Daha doğrusu link geldi ama site açılmıyor.

Şimdi denedim site düzelmiş beyler keylerinize erişebilirsiniz. Önceki gönderilen key linki çalışmıyorsa siparişlerim kısmından tekrar gönder diyin gelecek siteyle erişiliyor.
Eki Görüntüle 2239415

@Kaos5801 eski linkler iptal hocam yeni link göndertin siparişlerim kısmından.
Hocam bana hiç key e-postası gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı