AhmetKonyaspor
Decipat
Çözeceklerine inanıyorum.Site genelinde bir sıkıntı varsa bekleyeceğim. Umarım sıkıntıyı hemen çözerler.
Çözeceklerine inanıyorum.Site genelinde bir sıkıntı varsa bekleyeceğim. Umarım sıkıntıyı hemen çözerler.
Oyunu aldım, keyin gelmesi uzun sürüyor mu? Yaklaşık 20 dakikadır Gmail ile bakışıyoruz.
@Ebubekir Aydın @Pluwia
Arkadaşlar yarına kadar bekleyin yine olmazsa siteden iade talebi oluşturun.
Bilmiyorum hiç böyle yapmazdı bu site 20 ye yakın oyun aldım 1 yıl içinde hep keyler anında geldi. Şimdi key gönderme işini e-postaya bağlamaları bir tık kötü olmuş önceden sitede siparişlerim kısmında yazardı.Desteğe yazdım otomatik mesaj dışında bir şey gelmedi. Yapacak bir şey yok beklemek lazım.
Ben ilk defa deniyorum ya ondandır. Acaba daha ne kadar bekletecekler.Bilmiyorum hiç böyle yapmazdı bu site 20 ye yakın oyun aldım 1 yıl içinde hep keyler anında geldi. Şimdi key gönderme işini e-postaya bağlamaları bir tık kötü olmuş önceden sitede siparişlerim kısmında yazardı.
Benimde oyunum gelmedi dün 3 liraya aldığım Hard West adında bir oyun. Daha doğrusu link geldi ama site açılmıyor.Ben ilk defa deniyorum ya ondandır. Acaba daha ne kadar bekletecekler.
Hocam bana hiç key e-postası gelmedi.Benimde oyunum gelmedi dün 3 liraya aldığım Hard West adında bir oyun. Daha doğrusu link geldi ama site açılmıyor.
Şimdi denedim site düzelmiş beyler keylerinize erişebilirsiniz. Önceki gönderilen key linki çalışmıyorsa siparişlerim kısmından tekrar gönder diyin gelecek siteyle erişiliyor.
Eki Görüntüle 2239415
@Kaos5801 eski linkler iptal hocam yeni link göndertin siparişlerim kısmından.
Hesabı google ile giriş yap diyerek mi açtın diğer türlü mü? Eğer google ile giriş yaptıysan o google hesabının e postasına gelir.Hocam bana hiç key e-postası gelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.