Steam Kartları değerlenir mi?

2FPS yaşam

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler. Ne yazık ki Steam'den artık 11 TL altında oyun olmayacağını ve fiyatını arttırmayanları da kaldırmaya başladığını biliyoruz. 2 sorum var:
1. Zam gelen kart düşürme oyunlarının kartlarına da zam gelir mi?
2. Kaldırılan bir oyun bende var ise ve kartlarını düşürmüşsem ne olur?

İyi günler. Ne yazık ki Steam'den artık 11 TL altında oyun olmayacağını ve fiyatını arttırmayanları da kaldırmaya başladığını biliyoruz. 2 sorum var:
1. zam gelen kart düşürme oyunlarının kartlarına da zam gelir mi?
2. kaldırılan bir oyun bende var ise ve kartlarını düşürmüşsem ne olur?

Sende kart varsa satma belki yukselir ama satin alip yukselmesini bekliceksen hiç almanı tafsiye etmem.

1. Oyun Türkiye'de popülerse evet kartların fiyatı da artar az biraz.
2. Oyunlar güncel fiyatla tekrar gelebilir lakin şu an kart varsa bak pazarlanabilir diyor mu? Diyorsa satabilirsin.

Sende kart varsa satma belki yukselir ama satin alip yukselmesini bekliceksen hiç almanı tafsiye etmem.
Ben 1 tlye kadar olan tüm oyunları+1tl üzeri olan geometry Dash olsun onun gibi kartlı ve oynaması eğlenceli oyunları aldım ve kartlarını hepsini düşürdüm(3-5tane dışında) o yüzden sordum

1. zam gelen kart düşürme oyunlarının kartlarına da zam gelir mi?
2. kaldırılan bir oyun bende var ise ve kartlarını düşürmüşsem ne olur?

Oyun popüler ise fiyatları artar. Kartı sizin envanterinizde kalır ve popüler bir oyunun kartıysa değerlenebilir. Onun dışında kartlardan rozet yapabilirsiniz.

Bunlar aldıklarım. Portal 1-2,inyernet Cafe simulator, TWD dışındakiler kart için

Oyun popüler ise fiyatları artar. Kartı sizin envanterinizde kalır ve popüler bir oyunun kartıysa değerlenebilir. Onun dışında kartlardan rozet yapabilirsiniz.
Evet hocam bazı görünüşü güzel olan oyunlardan rozet yapıp arka plan çıkartacağım

Evet hocam bazı görünüşü güzel olan oyunlardan rozet yapıp arka plan çıkartacağım

Hocam emin olmak için soruyorum; arka plan çıkartma işi nasıl oluyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230822_122306_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_20230822_122306_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20230822_122259_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_20230822_122259_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20230822_122250_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_20230822_122250_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20230822_122243_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_20230822_122243_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20230822_122234_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_20230822_122234_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20230822_122221_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_20230822_122221_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 31
Bunlar aldıklarım. Portal 1-2,inyernet Cafe simulator, TWD dışındakiler kart için

Hocam emin olmak için soruyorum; arka plan çıkartma işi nasıl oluyor?
Arkaplan çıkartma işini bende bilmiyorum ancak eğer bir oyunun tüm kartları varsa onları rozet yapabilirsiniz. Ben zamanında 2-3 TL ye Sega 60. Yıl arkaplanı almıştım.

Arkaplan çıkartma işini bende bilmiyorum ancak eğer bir oyunun tüm kartları varsa onları rozet yapabilirsiniz. Ben zamanında 2-3 TL ye Sega 60. Yıl arkaplanı almıştım.
Teşekkürler hocam. Peki diğer hocalarım siz bana arka plan konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı