Merhaba. Bugün Steam hesabıma baktığım zaman bayağı bir koleksiyon kartı olduğunu gördüm. Sizce koleksiyon kartı biriktirmenin bir mantığı var mı yoksa satmalı mıyım? Her oyundan sınırlı sayıda düştüğü için satarken içim acıyor.
Hocam koleksiyon kartlarını tutmanın bir mantığı yok. Fiyatları çoğu zaman sabit kalıyor. Eğer satmak istemiyorsanız sizin bileceğiniz iş. Sadece oyundan düşen kartlar ile hiçbir şey yapılmıyor.
Fiyatlara bakınca aynı borsa gibi yükselip düştüklerini gördüm. Acaba yükselmesini beklemenin mantığı var mıdır?Tutmanızın hiçbir anlamı yok, yatırımlık eşyalar değiller. Satın gitsin.
İşlemeyeceğiniz sürece envanterde tutmanın bir artısı yok.Merhaba. Bugün Steam hesabıma baktığım zaman bayağı bir koleksiyon kartı olduğunu gördüm. Sizce koleksiyon kartı biriktirmenin bir mantığı var mı yoksa satmalı mıyım? Her oyundan sınırlı sayıda düştüğü için satarken içim acıyor.
Fiyatlara bakınca aynı borsa gibi yükselip düştüklerini gördüm. Acaba yükselmesini beklemenin mantığı var mıdır?
Kartların fiyatları genelde sabit olur. Piyasası canlı olan eşyalar değiller, CS:GO gibi bir piyasa söz konusu değil. Kartları bekletip iyi bir kazanç elde etmeniz çok çok düşük ihtimal. Yine de siz bilirsiniz.Fiyatlara bakınca aynı borsa gibi yükselip düştüklerini gördüm. Acaba yükselmesini beklemenin mantığı var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.