Kas dengesizliği nasıl çözülür?

eheh3333

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ortalama 2 aydır haftada 3 olmak üzere düzenli gyme gidiyorum ama sağ ve sol kol kaslarımda dengesizlik var sağ kolumla kaldırabildiğim ağırlıklar solla kaldıramıyorum bunun çözümü nedir?

Merhaba ortalama 2 aydır haftada 3 olmak üzere düzenli gyme gidiyorum ama sağ ve sol kol kaslarımda dengesizlik var sağ kolumla kaldırabildiğim ağırlıklar solla kaldıramıyorum bunun çözümü nedir?
Arkadaşımda da vardı zamanla düzeliyor. Örneğin: sağ kolun 10 sol kolum 5 kilo kaldırcak güçteyse belli bir süre ikisiylede 5 kaldır.

Normal çalışma ritminle gidersen fark azalır. Daha hızlı azalmasını istiyorsan üstteki arkadaşın dediğini yap.

Ne kadar set yapıyorsanız, misal 3x15 diyelim sol kolunuza biraz daha yuklenin çok fazla zorlamadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…