Kas yapmak için protein tozu kullanılmalı mıdır?

En temizi ikisini beraber kullanmak olacaktır tabii ilk 1-2 aylık süreci atlattıktan sonra. Bazıları spor öncesi de alıyorlar ama şişkinliğe sebep olduğundan ben yapmıyordum. Kahvaltı, öğlen karbonhidrat yemeği ve sonrasında ağırlık çalışması, çalışma bittikten sonra hemen protein tozu, akşam yemeği ve tercihen yatmadan önce kazein içeren hafif bir yiyecek güzel bir kombinasyon oluyordu eğer amaç kas kütlesi kazanmak ise. Maalesef spordan hemen sonraki ağrılı zarar görmüş kasları tamir etmek için protein tozundan iyisi yok.

Önceden kullanılmasını ben de tavsiye etmiyorum. Spor öncesi karbonhidrat ile spor sonrası protein alımı birlikte çok iyi oluyor. Amacım sadece protein tozuyla kas yapabileceğini düşünen arkadaşlara fikir vermekti.

Protein tozu spor sonrası çok etkili, eğer vücut ve kilo el veriyorsa; gainer öneririm. Gerek protein tozundan daha çok protein içermesi, gerek karbonhidrat açığını kapatmaya yardımcı olması vesaire güzel bir supplement.

Orası kesinlikle öyle, salonda 15 dakika çalışıp 30 dakika muhabbet edip proteini kafaya dikenleri çok görüyordum. Hem para israfı hem vücuda gereksiz protein yüklenmesi.

Kesinlikle kullanma. Suni olan her şey bir yerden sonra zarar verir.

Peynir suyu ile Ananas suyu da yapılıyor ama saf peynir suyundan Protein tozu yapılabileceğine inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…