Yenilen yemekle, içilen tozun sindirilme süreleri farklı tabi ki. Demek istediğim, protein tozu tek başına kas yapmaz. Ağır bir antrenman olmadan, protein tozu tek başına ne yapabilir ki.
Ben şahsen protein tozu alacağıma, doğal beslenmeyi tercih ederim. Protein tozu yerine, alınabiliyorsa ve uygunsa gainer da alınabilir. Protein tozundan daha etkili.
Önceden kullanılmasını ben de tavsiye etmiyorum. Spor öncesi karbonhidrat ile spor sonrası protein alımı birlikte çok iyi oluyor. Amacım sadece protein tozuyla kas yapabileceğini düşünen arkadaşlara fikir vermekti.En temizi ikisini beraber kullanmak olacaktır tabii ilk 1-2 aylık süreci artırdıktan sonra. Bazıları spor öncesi de alıyorlar ama şişkinliğe sebep olduğundan ben yapmıyordum. Kahvaltı, öğlen karbonhidrat yemeği ve sonrasında ağırlık çalışması, çalışma bittikten sonra hemen protein tozu, akşam yemeği ve tercihen yatmadan önce kazein içeren hafif bir yiyecek güzel bir kombinasyon oluyordu eğer amaç kas kütlesi kazanmak ise. Maalesef spordan hemen sonraki ağrılı zarar görmüş kasları tamir etmek için protein tozundan iyisi yok.
Önceden kullanılmasını ben de tavsiye etmiyorum. Spor öncesi karbonhidrat ile spor sonrası protein alımı birlikte çok iyi oluyor. Amacım sadece protein tozuyla kas yapabileceğini düşünen arkadaşlara fikir vermekti.
Protein tozu spor sonrası çok etkili, eğer vücut ve kilo el veriyorsa; gainer öneririm. Gerek protein tozundan daha çok protein içermesi, gerek karbonhidrat açığını kapatmaya yardımcı olması vesaire güzel bir supplement.
Protein tozu suni değildir. Peynir fabrikalarında üretilen peynirden kalan su ile yapılır protein tozu.Kesinlikle kullanma. Suni olan her şey bir yerden sonra zarar verir.
Suni? Hocam normal peynir altı suyundan üretilen bir şey, ayrıca içindeki vitaminleri sayarsak ben yararlı olduğunu düşünüyorum daha çok.Kesinlikle kullanma. Suni olan her şey bir yerden sonra zarar verir.
Teknoloji biraz ilerledi sanki.Peynir suyu ile Ananas suyu da yapılıyor ama saf peynir suyundan Protein tozu yapılabileceğine inanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.