hocam dediğini yaptım ekran kartını sökünce çalıştı ekran kartımı arızalı mı acabaEkran kartını sök açmayı dene olmaz ise işlemci ve tek modül ram bırak geri ne varsa hdd ,usb fişleri sök yine dene.
Mosfetleri kısa devre olmuş muhtemelen o yüzden psu'yu susturuyor, kart nedir tamire değer mi bakalım.deniyicem dediklerinizi teşekkürler durumu yazıcam
hocam dediğini yaptım ekran kartını sökünce çalıştı ekran kartımı arızalı mı acaba
geri taktim hocam ekran kartını çalışmıyor kasa aynı şekilde oluyor ekran kartını takıncaMosfetleri kısa devre olmuş muhtemelen o yüzden psu'yu susturuyor, kart nedir tamire değer mi bakalım.
Mosfetleri kısa devre olmuş muhtemelen o yüzden psu'yu susturuyor, kart nedir tamire değer mi bakalım
gtx 1050 ti hocamMosfetleri kısa devre olmuş muhtemelen o yüzden psu'yu susturuyor, kart nedir tamire değer mi bakalım.
valla hocam antalyadayım samsunda değilim1050ti da ilk defa görüyorum kısa devre sorununu çok güç çeken bir kart değil. Samsun'da isen bir bakabilirim başka şehirdeysen de muhtemelen 1000 tl altına bakan olmaz vramlerde sıkıntı var ise onlarda tanesi 500 600 lira ediyor yani duruma göre 2000e yaklaşabilir. ikinci elleride o fiyattadır.
onu nasıl sokucez hocam biz sokebiliyormuyuzSadece ekran kartını götür baksınlar, bu arada kart da bir kısa devre görüntü chipinide yakmış olabilir kısa devre parçayı söküp deneyecek olmaz ise kart gitmiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.