Bende internette baktigimda göremedim sorun olabilecek cok fazla secenek var.
Elinizde buzzer varsa anakartin f_panel uzerindeki speaker pinlerine baglayarak kac kez bip sesi cikardigindan yola cikabiliriz.
Garantiye yollamakta bir secenek ama garanti sartlarinda yapmamaniz gereken bir şey yaptiysaniz suc sizde kalacaktır.
Garanti sartlarini kontrol etmenizi oneririm.
Hocam, tek yaptığım tak-çıkar işlemi oldu, sanmıyorum. Kendim bir işlem yapsam bile tamir edemeyeceğim için mecburen garanti bakması lazım. Fazla PC bilgim yok, dediğin şeyleri yapacağımı sanmıyorum. Tekrar teşekkür ediyorum, önerdiğin şeyler için.
@Wloxziq hocam, sorunun anakarttan kaynaklıymış, kısa devre yapmış. Asus’a gönderdim, direk DOA raporu verdiler. Değişim için haber vereyim dedim
Sorun su şekilde çözüldü anakart kısa devre yapmış teknik ekibe gönderdim direk doa raporu verip yenisi ile değiştirdim
Hocam, tek yaptığım tak-çıkar işlemi oldu, sanmıyorum. Kendim bir işlem yapsam bile tamir edemeyeceğim için mecburen garanti bakması lazım. Fazla PC bilgim yok, dediğin şeyleri yapacağımı sanmıyorum. Tekrar teşekkür ediyorum, önerdiğin şeyler için.
[
Sorun su şekilde çözüldü anakart kısa devre yapmış teknik ekibe gönderdim direk doa raporu verip yenisi ile değiştirdim