Yan kapağı çıkarmak yerine öndeki hava akışını bozan gereksiz cam parçayı sökebilirsiniz.
Kasanın önünde hava alacak yer yok, sirkülasyon olmayınca da ısınıyor. Sorun "Buradayım!" diye bağırıyor resmen, gayet mantıklı çözümler bence.Macunu kontrol et, gerekirse değiştir. Sistemin boşta ısınması sorununu kasana zarar vererek çözemezsin. Birden fazla sebebi olabilir. Virüs, bakımsızlık, yetersiz hava sirkülasyonu gibi.
Deneye deneye sorunun ne olduğunu bulmalısınız. Bu demek değil ki sağı solu kurcalayıp sisteminizi mahvedin.
Olması mantıklı olan sorunları mantıksız çözümler ile çözemezsin.
Macunu kontrol et, gerekirse değiştir. Sistemin boşta ısınması sorununu kasana zarar vererek çözemezsin. Birden fazla sebebi olabilir. Virüs, bakımsızlık, yetersiz hava sirkülasyonu gibi.
Deneye deneye sorunun ne olduğunu bulmalısınız. Bu demek değil ki sağı solu kurcalayıp sisteminizi mahvedin.
Olması mantıklı olan sorunları mantıksız çözümler ile çözemezsin.
dostum yan kapak uzun zamandır açık tutuyorum ve sıcaklığım 80 derecenin altına düşmedi bu ısınma sorunu sadece işlemci de oluyor ve artık kafayı yemek üzereyim bir türlü çözüm bulamadım.Sorun gayet belli değil mi? Sorun apaçık ortada kendiside zaten söylüyor çıkarınca yarıya indiğini. Kasada hava sirkülasyonu yok çok kötü bir kasa seçimi olmuş kasanın yeri daha kötü hatta bir masada ve etrafının açık olması gerekir kasalar çok pahalı değil zaten ama bütçen yoksa sürekli temizlemek zorunda kalırsın çok tozlanır.Ama uğraşırım paramda var güzelinden bir kasa alın ışıklarına değil hava sirkülasyonuna bakın sorun çözülecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.