Kasa elektrikli süpürge ile temizlenir mi?

Daha fazla  
Kasa elektrikli süpürge ile temizlenir mi? Yarın kasayı temizleyeceğim, performansımı eski hale getirecek kadar temizlesem yeterli. Peçeteler ile de fanları falan tozlarını alacağım. Elektrikli süpürge kullanılır mı? Kullanılırken parçalara zarar verme ihtimalim var mı?

Kasa elektrikli süpürge ile temizlenir mi? Yarın kasayı temizleyeceğim, performansımı eski hale getirecek kadar temizlesem yeterli. Peçeteler ile de fanları falan tozlarını alacağım. Elektrikli süpürge kullanılır mı? Kullanılırken parçalara zarar verme ihtimalim var mı?
Ben denedim temizledi. Sıkıntı yaşamadım.

Sorun olmaz arkadaşın dediği gibi güçlü modda kullanma güçlü veya yavaş mod yoksa pek yakın tutma
Ama kendine güveniyorsan harddisk ve DVD hariç hepsini yıka ben yaptım sorun çıkmadı ama kendine güveniyorsan bir de bir sorun çıkarsa benden bilme sadece bir tavsiye ben kendi kasamı yıkadım 2 gün beklettim iyice kuruduktan sonra tekrardan parçaları taktım kışın birazdaha bekleyebilirsin kurumasını 🙃

Neden hocam, neyle temizleyeceğim?

Elektrik süpürgesi çok yüksek çekim gücüne sahip olduğu için anakart üzerinde bulunan parçaları kendi içine çekebilir. Çok dikkatli bile olsanız sisteme zarar verebilir. Saç kurutma makinesınının soğuk üfleme modunda temizleyebilirsiniz. Geri kalan fanlarda bulunan toz kalıntılarını kuru bir mendil ya da bezle alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı