Kasa fanı masadaki boşluktan dolayı verimsiz olur mu?

BERKFearlesYT

Picopat
Katılım
1 Temmuz 2023
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ilk resimde gözüktüğü gibi mavi fandan 2 tane alacağım. Kasamda üst panele 2 fan desteği var, almayı düşünüyorum. Ama diğer resimlerde gösterdiğim gibi kasa ve masanın üst kısmı biraz yakın çok boşluk kalmıyor. Resim alttan çekildiği için biraz daha az gözüküyor ama az boşluk var sonuç olarak üst panele alacağım fan az boşluktan dolayı fayda etmez mi? Teşekkürler.

Screenshot_2023-11-04-18-45-32-073_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Screenshot_2023-11-04-18-40-55-885_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2023-11-04-18-40-09-040_com.miui.gallery.jpg
 
Şöyle bir problem var zaten şu an egzos fan sıcaklığı dışarı üfürse bile duvardan geri gelecek yani şu an pek sağlıklı bir hava akışı olduğu söylenemez, yukarı egzos fan koydunuz diyelim fakat orada da dolap var sanırsam gene aynı sirkülasyon devam edecek. :)
 
Şöyle bir problem var zaten şu an egzoz fan sıcaklığı dışarı üfürse bile duvardan geri gelecek yani şu an pek sağlıklı bir hava akışı olduğu söylenemez, yukarı egzoz fan koydunuz diyelim fakat orada da dolap var sanırsam gene aynı sirkülasyon devam edecek. :)

Reis ben nabacağım beya.
 
Kasa fanı masadaki boşluktan dolayı verimsiz olabilir. Masadaki boşluk, fanın önündeki havayı emmesini zorlaştırarak verimini düşürebilir.

Masadaki boşluğu azaltmak için, kasayı masanın kenarına yerleştirin, arkasına bir duvar veya engel yerleştirin veya altına bir raf veya destek yerleştirin.

Ek olarak, kasa fanının ön ve arka kısmını temiz tutun, doğru şekilde takıldığından ve doğru hızda çalıştığından emin olun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı