Kasa Fanı Tavsiyesi

Ryniesta

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2015
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Kasa fanı olarak şuanda kullandığım fanlarda açıkçası bir düzen yok. Biri kontrolcüye bağlı, biri pwm, biri 3pin vs....

4-5 adet PWM fan alıp, 1 veya 2 adet çoklayıcı kablo ile dağıtmak istiyorum fanları. Aynı fandan alacağım 4 ya da 5 adet.

Öneri bekliyorum; Cougar Vortex en çok içime sinen oldu sessizlik ve performans bakımından ancak fiyatı inanılmaz seviyelerde. Akasa Viper düşündüm, çok fazla karşıt görüş var çok iyi diyen de var yerin dibine sokan da. (ses konusunda).

PWM olarak CM SickleFlow var 1 adet. Ancak ondan çok memnun olduğumu söyleyemem. Hava sesi haricinde bir cızırtı var fanda ve çok da iyi bir performansı yok.

Yaklaşık 1 aydır araştııyorum, temiz düzenli bir hava düzeni oluşturmak istiyorum. Parça parça olacağına hepsi tek model ve aynı olsun aynı anda kontrol edeyim, karmaşıklık kalksın istiyorum.

Önerileri bekliyorum.

Not: 12 CM VE PWM olması çok önemli.
 
Bütçeye göre değişir. 55 TL ye CM jetflo 120mm alabilirsin. 12 cm olanlardan en çok CFM değeri(95) ne sahip fan sanırsam. Biraz daha ucuza blade master de alabilirsin çok sessizdir. Bütçe biraz daha az ise 33 TL ye Xigmatek XLF serisi fanlar var. Oldukça güzel ledleri var. Çok cafcaflı bir şey olsun istiyorsan Xigmatek crystal serisine bakabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı