Kasa fanı tavsiyesi

Boştaki değerler bunlar film izlerken oyun açınca işlemci sıcaklıktan kapatıyor kendini çok ilginç ya :)
Bütçe var ise doğru fan kombinasyonu yaparak 4 fan ekleyebilirsiniz, kulaklık kullanıyor iseniz ses sıkıntısını hissetmezsiniz. Ön cam çıkıyorsa üste 2 fan yeter.
Ön camı çıkarmayı deneyeceğim ondan sonra da 2 tane alıp deneyeyim o zaman eğer verim alamazsam 2 tane daha alırım çok teşekkürler yardımlarınız için.
 

Dosya Ekleri

  • 111.jpg
    111.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 21
Hayır termal macun yenilemesi yaptırmadım en kısa sürede yaptıracağım.Hatta son dediğiniz aklıma yattı 240 tl yi bu şekilde kullansam sanırım daha sağlıklı olacak.
Termal macun yenilemesi yapıldı mı? Termal macun yenileyip sıcaklık değerlerini kontrol edin, belki bu kadar masrafa girmek saçma olacaktır. 4X60=240₺ yapıyor, fan yerine işlemci soğutucu alabilirsiniz. Be Quiet! Bk008 Pure Rock Slım Kule Tipi İntel/amd Cpu Soğutucu - n11.com Bu modeli şiddetle öneririm. Hem bunu alıp hem de üste 2 tane Arctic P12 120mm Kasa Fanı (Sessiz) alıp combo yapabilirsiniz. Gelecekte sistemi değiştirmenizi öneririm, FX eskidi.
Sistemim baya eski farkındayım ama şimdi işlemci değiştirsem yanında anakartı da değiştirmem gerekir belki ekran kartı psu derken baya masraf olacağından biraz daha idare etsin ondan sonra değiştirmeyi düşünüyorum.
 
Hayır termal macun yenilemesi yaptırmadım en kısa sürede yaptıracağım.Hatta son dediğiniz aklıma yattı 240 tl yi bu şekilde kullansam sanırım daha sağlıklı olacak.
Termal macun değiştiriniz, büyük ihtimal sorun eskimiş macunda. Masraf yapmanıza gerek kalmaz ancak geleceğe dönük olması ve daha serin çalışması için alabilirsiniz.
Teşekkür=Beğeni :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı