Kasa fanının kırılan kanadı Japon yapıştırıcısıyla yapıştırılır mı?

332707

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2020
Mesajlar
433
Kasanın önündeki 3 fandan birinin tek kanadını yanlışlıkla temizlerken kırdım. Kasa açıkken titriyor. Japon yapıştırıcısıyla kırılan kanadı yerine yapıştırsam sorun çözülür mü? İlla yeni fan almam gerekiyorsa da aşağıdaki fanı almayı düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir?

Bütçem kısıtlı olduğu için ve şu anki kasa da Rampage olduğu için bunu seçtim.

Kasa: Rampage Hero.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen balansı tutmayacağı için titreme devam edecektir hatta yapıştırdığınız yerden tekrar kırılabilir. Fanın güç bağlantısını sökebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Arctic P14 fanımın bir yaprağının yarısı kırılmıştı ve 404 ile yapıştırmıştım, balans sorunu vs. de yaşamadım hala kullanıyorum. Ancak ben tam oturtup yaptım, yani önceki hali nasılsa şu anki hali de benzer konumda o yüzden balans sorunu olmamış olabilir. Düzgün ve titiz şekilde yerleştirirseniz bir sorun olmaz.
 
Direkt fanın güç bağlantısını söktüm kırık fanla kullanmaktansa böyle kullanmam daha sağlıklı olacak sanırım. Zaten kasanın önünü açmamla fanların RGB bağlantı kablosunu koparmam bir oldu :D Elimin ayarı yok yapıştırma işine hiç girmeyeceğim. Fanı kapatmadan önce boşta 33-34 derece idi şuan 35-36 derece. Oyun içinde ne kadar fark edecek acaba :(
 

Geri
Yukarı