1-2 kişide görmüştüm hocam sıvı soğutması fan önde radyatör arkada.
Kasamdaki fanlarla aynı tipte sıvı soğutucu olmadığından kasamın fanlarını sıvı soğutucuya taksam soğutmada sorun olur mu?
Anladım sağolun kasamın önünde ve üstünde fan yeri yok yanında Altından hava çekiyorFanlarınızın statik basıncı çok kötü değilse sorun olmaz.
Anladım sağ olun kasamın önünde ve üstünde fan yeri yok yanında altından hava çekiyor.
Sıvı soğutucu takınca sadece alttan hava çekecek sıcaklığı etkiler mi hocan bilginiz var mı?
Fanların ve sıvı soğutucunuzun modelini yazarsanız, etkisini söyleyebilirim hocam.
Sağ taraftaki 3 fanın yerine hocamGörsel paylaşabilir misiniz? Sıvı soğutucu montajını nereye düşünüyorsunuz. Kasaya bir bakalım.
MSI MAG CoreLiquid A13 360 kasa fanım çok da iyi değil
Sağ taraftaki 3 fanın yerine hocam.
Bende fanları Hiç değiştirmemek istiyorum ama sıvı soğutma fanları diğer fanlarla uyuşmadığı için hoş durmuyorEvet montajlayabileceğiniz tek kısım orası. Lakin fanları değiştirmenizi önermem. Ekran kartına alt kısımdan temiz hava vuruyordur. Lakin sistem bir tık kapalı duruyor. İçeride biriken sıcak havayı fanlar radyatöre vurabilir. Ve borulara bir hava teması olmayacak. Sıvı soğutucunun fanlarını, kasanın içine doğru değil, dışarıdan hava alacak şekilde takabiliyorsanız en doğru takım bu olacaktır. Yani radyatörün size bakan kısmı çıplak olacak. Eğer o şekilde bağlayamıyorsanız bir tık kötü olur.
Bende fanları hiç değiştirmemek istiyorum ama sıvı soğutma fanları diğer fanlarla uyuşmadığı için hoş durmuyor.
1-2 kişide görmüştüm hocam sıvı soğutması fan önde radyatör arkadaSiz zaten fanları görmeyeceksiniz hocam. Eğer fanları gördüğünüz şekilde bağlarsanız, dediğim gibi radyatör içerideki sıcak havayı içine çekip duracak. İçeride bulunan sıvı zor soğuyacak. Ya borulara temiz hava çarptırmak gerekiyor ya da radyatöre. Aksi şekilde bağlamak ters oluyor. Fotoğrafı bıraktım aşağıya. Kasanızın içine sıvı soğutucuyu taktığınızda şöyle bir görsel olması gerekiyor. Tabii bu şekilde montajlanabiliyor ise.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.