Kasa fanlarının hızı değişmiyor

Daha fazla  
Yeni akvaryum kasa aldım içinde hub var bütün fanlar hub a bağlanmış. Ucundan 2 kablo çıkıyor biri RGB 3 pin, diğeri fan 4 pin. 3 pin olanı jargb ye bağladım aydınlatma çalışıyor fakat, 4 pin kablo anakarta bağladığımda RPM değerlerini görüyorum ancak deiştiremiyorum. Devamlı aynı hızda çalışıyor. Yazılımda da anakarttan da değişmiyor. Neden olabilir?

Hocam ses sıkıntı olduğundan mı yoksa az mı hızı?
hocam 1300 rpm hızında dönüyor muhtemelen son hız bu. Kasayla verilen Rampage fanlardan, yanları önü aynalı. Çok ses yapmıyor ama nette gezinirken çalışmasına gerek yok boşuna ses yapıyor. Yük dışında gereksiz dönüyolar canımı sıkıyor. Eski kasamda hiç ses yoktu. Silent moda alıyordum çok sessizdi.

Fan bunlardan;

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-29 at 21.15.40.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-29 at 21.15.40.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 22
  • WhatsApp Image 2025-03-29 at 21.16.00.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-29 at 21.16.00.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Yeni akvaryum kasa aldım içinde hub var bütün fanlar hub a bağlanmış. Ucundan 2 kablo çıkıyor biri RGB 3 pin, diğeri fan 4 pin. 3 pin olanı jargb ye bağladım aydınlatma çalışıyor fakat, 4 pin kablo anakarta bağladığımda RPM değerlerini görüyorum ancak deiştiremiyorum. Devamlı aynı hızda çalışıyor. Yazılımda da anakarttan da değişmiyor. Neden olabilir?
SpeedFan denesene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı