Kasa hava sirkülasyonu arttırma ve modifikasyon (V2)

Hatırlarsanız, bu konumda Mesh panelin nasıl yapılabileceğini göstermiştim dostlar. Tabii ki deneme olduğu için ahım şahım değildi. Ancak şimdi 2. denemeyi yaptım ve gayet başarılı buldum. Daha kasayı tam modifiye etmedim, yavaş yavaş ilerliyorum ancak ilerlerken çok zevk alıyorum. Bu arada 2 kat yaptım ki daha az gözenekler olsun ve daha az toz içeri girsin.
IMG_20200224_175218.jpg

IMG_20200224_182551.jpg

IMG_20200224_195343.jpg

IMG_20200224_195355.jpg

Bence gayet güzel oldu. Değerli yorumlarınızı eksik etmeyin :kalp:

Çok güzel olmuş. Ben de benim Pure Steel'in gizli 5,25 girişini kullanabilmek için ARGB şeritli plastik ön panel yapacağım.
Eğer yardım lazım olursa elimden geleni yaparım :)

Öncekini görmüştüm ancak yorum yapmamıştım, boyamasaydın daha iyi olurmuş diyecektim. Bu seferki tam olmuş tozsuz sistem mis gibi kullanırsın artık 😁 .

Öncekini görmüştüm ancak yorum yapmamıştım, boyamasaydın daha iyi olurmuş diyecektim. Bu seferki tam olmuş tozsuz sistem mis gibi kullanırsın artık 😁 .
Daha bunlar başlangıç. Beklemede kalın :)
Hocam çok daha iyi olmuş ellerine sağlık. Bu bilgisayar işi uğraş işi zaten.
Bende bütün haftasonumu format sonrası sorunlara harcadım. :)
En sevmediğim işlerden birisi format atmak :D Teşekkürler :)
Bu hali çok daha iyi olmuş artık asıl boyama işini bekleyebiliriz 😏
Tabii :)

Benim yeni sistem ama 90'lardan kalma kasaya kurulu bilgisayara da bir çare bulun ya :D.

Benim yeni sistem ama 90'lardan kalma kasaya kurulu bilgisayara da bir çare bulun ya :D.
Yüksek basınca sahip fanlar alabilirsin. Bence uygun fiyatlı önü camlı bir kasa almaya bak. İstersen fanlarımı satabilirim dostum. 1350 RPM hızı var. Bütçen varsa Arctic 140MM fan alabilirsin tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı