Kasa hava sirkülasyonu arttırma ve modifikasyon

Yanlış Bilgilendirme
Önden istediğiniz kadar açın yeterli olmaz diye düşünüyorum.
Aopenin eski kasalarından var şu an.
Ön taraftan 3X CD-ROM kapağını açtım çok iyi hava akışı oluyor.
Lakin,
Yan kapakta işlemci ve ekran kartı için extra açıklık var. Bu açık gözenekli ve içerisindeki plastik aparat işlemci fanına kadar kısaltıp uzatmalı ve fanı şemsiye gibi tutuyor. Bir nevi uçak motoru gibi oluyor. İçerde o kadar hava akışı olmasına karşın, yan gözeneği kapattığımda veya aşırı tozlanırsa direkt hissettiriyor. PSU/GPU giriş ve egzoz fanlarının akımı önden arkaya doğru olduğu için işlemci stok fanı burada bir tersleme düşüyor. .
yani içeride oluşan hava akımından %100 faydalanamıyor.
İçeri giren havayı kırmak gerekiyor. Kırılan hava çabuk soğur. Havayı yılan gibi kasa içinde döndermek gerek. Süspansiyon testindeki dubaların arasında s çizmek gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MSAtak Trol musun arkadaşım? Attığım fotoğraflara hiç bakmadın mı? Ryzen 5 3600 ve Vega 64 için bu değerlerin çok çok iyi olduğunu biliyor musun? Benim burada amacım hava akışı kötü kasaları olabildiğince daha iyi yapabilmekti.

Resim alıntı hocam sistemi sipariş edeli 1 hafta oldu kasanın önünden hava almacagını fark ettim senin yaptığın gibi bişy yapmak istiyorum

Hocam nereyi açmalı peki, bence sıcaklıklar güzel şu anda.

Hocam nereyi açmalı peki, bence sıcaklıklar güzel şu anda.
Kasasız kullansam daha iyi olur herhalde. Arkadaşın dediği bu yönde. Aşırı güldüm, o kadar emek sarf ettim ve cahil yerine koyuldum. Forumda beni tanıyanlar iyi biliyor, cahil miyim yoksa bilgili miyim..

Resim alıntı hocam sistemi sipariş edeli 1 hafta oldu kasanın önünden hava almacagını fark ettim senin yaptığın gibi bişy yapmak istiyorum
Dostum o ön taraftaki paneli çıkarabildin mi bende hava akışını sağlamak adına ön tarafta paneli açmak istiyorum.

Dostum o ön taraftaki paneli çıkarabildin mi bende hava akışını sağlamak adına ön tarafta paneli açmak istiyorum.
Hayir cikartmadim onun yerine sadece mesh paneller satiliyor olcusune gire onu alcam yada oda olmadi yaparım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…