Kasa için egzoz fan önerisi

ShinoLex

Picopat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Head of Development
Merhaba,
Şu an kullandığım fan 2.5 sene önce Vatan Bilgisayar'dan aldığım markası pek bilinmeyen ucuz bir fan. Son zamanlarda temizliğini yaptıktan sonra bile çok ses çıkarmaya başladı o yüzden değiştirmek istiyorum. 120 Mm'lik fan bakıyorum aradığım belli başlı özellikler var.
1. Mümkün olduğunda sessiz olmasını istiyorum özellikle yük altında değilken ses yapmayan,
2. Fan hızını program ile ayarlayabileceğim,
3. RGB'si olan ve RGB'sini değiştirebileceğim bir fan arıyorum.

Fan önerecek arkadaşlar, mümkünse sadece internetten özelliklerine bakıp önermezse gerçekten sevinirim. Web sitelerinde yazan özelliklere bakarak bende seçmesini biliyorum. Tercihen sizin kullandığınız ya da yakın çevrenizden birisinin kullandığı bir fan olursa daha iyi olur.

Fiyat konusunda bir üst limit belirlemek istemiyorum gelen önerileri değerlendirip aralarında en iyi F/P olanı daha sonra seçeriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı ama çok güzel tam senin istediğin.
Corsair'in ML120 fanında sanırım manyetik bir sistem varmış tam olarak araştıramadım henüz o sesi çok kısıyor diyor kullanan kişiler, eğer buradan güzel bir öneri çıkmazsa onu almayı düşünüyorum.
 
Fanın hızı yeterli olur mu? Ses konusunda iyi görünüyor ama hızı konusunda biraz tereddütte kaldım. Sizde bu fandan mı var acaba? Kasanın içerisinde ısınma problemi yaşıyor musunuz hiç?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video güzel açıklayıcı olmuş, ses konusunda mikrofonu dibine soktuğu için çok anlayamadım. Performans konusunda anladığım kadarıyla oluşturduğu için çok iyi. Tekli almayı düşünüyordum aslında ama belki bu videodaki gibi 3lü set halinde sipariş edebilirim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı