Kasa kalitesi vs güç kaynağı kalitesi

Bermertarlo

Kilopat
Katılım
15 Mayıs 2015
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum. Bu sistemde sınırlı bütçem olduğu için iki seçenek arasında kaldım. Fikirlerinizle beni aydınlatabilirseniz çok memnun olurum.
İlk seçenek;
Bu sistemde PSU bana çok güven vermiyor.
İkinci seçenek;
XPG Invader Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair Carbide Series 275R Siyah Temperli Cam USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Bu iki kasadan biri ile beraber bu güç kaynağı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sınırlı bütçe ama heybeti yeter o fiyat A ev yakacak ürün olması imkansız. Hadi desek 500-600 neyse 800 den sonraki bütün bundle kasalar iyi oluyor
 
Cool Master'ın güven vermemesinin sebebi nedir? Güç kaynağı konusunda bana göre 1 numara Cool Master. +80 sertifikası mevcut.
Ben markalardan ziyade modellerin üzerinde duruyorum. Corsairin rm750 modelinin çok iyi bir model olduğunu düşünüyorum. Açıkçası Cooler Master kasanın içinde bulunan Cooler Master 750W MWE 80+ White modeli PSU hakkında çok fazla bilgim yok. Sizin bu model hakkında bilginiz varsa lütfen aydınlatın beni.
Özellikle bu PSU seçmenizin sebebi var mı?
 
FSP kalitelidir. 850W olanını kullanıyorum, bugüne kadar en ufak bir ses duymadım. Kasa olarak ise bütçen varsa, bilindik kasaların mesh panel olanlarını almaya bak.
 
PSU Hierarchy (Feb. 2020) - Power Supply Unit Tier List Listeyi inceleyip seçiminizi yapmanız daha iyi olacaktır. Güç kaynaklarının kalite sıralamasının yapıldığı liste. CM MWE 750W gerçekten kaliteli bir üründür ama fiyat bandında daha kalitelisi illa olacaktır.
Peki genel anlamda sizce güç kaynağına mı daha önem vermeliyim yoksa kasaya mı? Sonuçta seçeneklerden birinde kasa diğerinde güç kaynağı daha kaliteli.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı