Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 20 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, geçen gün yanlışlıkla kasamın camını düşürüp kırdım ve pleksi kestireceğim 1-2 haftaya, şimdilik açık kalsa sorun olur mu? (Sharkoon TG4 RGB)
Arkadaşlar, geçen gün yanlışlıkla kasamın camını düşürüp kırdım ve pleksi kestireceğim 1-2 haftaya, şimdilik açık kalsa sorun olur mu? (Sharkoon TG4 RGB)
KS KS Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 20 Ekim 2020 #11 mryusufcan dedi: Karton, mukavva, kontaplak gibi bir şey bul emanet olarak bence. Genişletmek için tıkla... İnce bir şal atsam olur mu? Artı 0 Eksi
mryusufcan dedi: Karton, mukavva, kontaplak gibi bir şey bul emanet olarak bence. Genişletmek için tıkla... İnce bir şal atsam olur mu?
mryusufcan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Radyoloji Teknikeri 20 Ekim 2020 #12 Cole McCree dedi: İnce bir şal atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur da ne bileyim hoş durmaz. Artı 0 Eksi
Cole McCree dedi: İnce bir şal atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur da ne bileyim hoş durmaz.
KS KS Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 21 Ekim 2020 #13 mryusufcan dedi: Olur da ne bileyim hoş durmaz. Genişletmek için tıkla... Kasa duvarın dibinde, cam kısmı gözükmüyor. Artı 0 Eksi
mryusufcan dedi: Olur da ne bileyim hoş durmaz. Genişletmek için tıkla... Kasa duvarın dibinde, cam kısmı gözükmüyor.
keremmuchiha Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #14 Benim bildiğim Kasanın hava kanalları, kapağı kapattığınızda eskisi gibi havayı dışarı atamayıp eskisine göre daha çok ısınabilir. Artı 0 Eksi
Benim bildiğim Kasanın hava kanalları, kapağı kapattığınızda eskisi gibi havayı dışarı atamayıp eskisine göre daha çok ısınabilir.