Kasa kurulum doğru mu?

hocam keşke başta tanışsaymışız, direkt kasa bütçemi sizin hesaba havale yapardım siz kafanıza göre toplardınız ya valla bir dahakine öyle yapalım olur mu?
unutmadan diğer alacağım kararlarda direkt seninle iletişime geçeyim hocam.

evet hocalarım haklısınız. ekran kartını 1-2 ay sonra almayı düşünüyorum 3070 düşünüyorum.
Hocam ben gerçekleri söylüyorum bana niye kızıyorsunuz?
Foruma yazmışsınız, tavsiyeleri takmadan almışsınız ben ne yapayım? :D

Hocam ben gerçekleri söylüyorum bana niye kızıyorsunuz?
Foruma yazmışsınız, tavsiyeleri takmadan almışsınız ben ne yapayım? :D
dostum asıl kızan sensin. ben sıvı soğutucu doğru mu taktım diye soruyorum sen sert bir dille ne yapacaksın bu sistemi? ekran kartın neden yok gibi sert konuşuyorsunuz.
sanırım birbirimizi anlamadık hocam. ama haklısın ekran kartı olmalı biliyorum fakat ben de oyun oynayan render alan birisi değilim. işlemci gücü önemli benim için

dostum asıl kızan sensin. ben sıvı soğutucu doğru mu taktım diye soruyorum sen sert bir dille ne yapacaksın bu sistemi? ekran kartın neden yok gibi sert konuşuyorsunuz.
sanırım birbirimizi anlamadık hocam. ama haklısın ekran kartı olmalı biliyorum fakat ben de oyun oynayan render alan birisi değilim. işlemci gücü önemli benim için
Sert bir dille ifade ettiğim doğrudur, ama olayı daha nasıl anlatabilirim?

Arkadaşlar merhaba
Sonunda sistem aldım ve kurulumu yaptım. Fakat bu benim ilk PC toplayışım ve çok bilgim olmadan üstün körü topladım. Şu anlık herhangi bir sorun gözükmüyor daha Windows'u yüklemedim.
Sormak istediğim şu radyatörü ve sıvı soğutucu doğru takmış mıyım?
Bazı videolarda pompa kablosu solda veya sağdaydı. Ben de sola taktım sizce doğru mu?
Kablolamalar sizce nasıl?

Eki Görüntüle 1646000
Yandaki LED'lerde yanan ne?Başka sorun görünmüyor.

Sert bir dille ifade ettiğim doğrudur, ama olayı daha nasıl anlatabilirim?
şöyle söylebilirsin güzel kardeşim benim;
"hocam sıvı soğtucutuyu doğru takmışsın, fakat ekran kartını görmedim bu sistem için güzel bir ekran kartı alırsan harika olacaktır. güzel günlerde kullan"

bak birader böyle yazman gerekiyor anladın mı?
sen ise sanki babammışsın gibi emir, sert bir dille söylüyorsun.
ekran kartı var veya yok, sistem günlük kullanım için uygun veya değil, bunların önemi yok. konu başlığındaki soruyu cevaplaman yeterli.

Yandaki LED'lerde yanan ne?Başka sorun görünmüyor.
hocam anakarttaki mi?

şöyle söylebilirsin güzel kardeşim benim;
"hocam sıvı soğtucutuyu doğru takmışsın, fakat ekran kartını görmedim bu sistem için güzel bir ekran kartı alırsan harika olacaktır. güzel günlerde kullan"

bak birader böyle yazman gerekiyor anladın mı?
sen ise sanki babammışsın gibi emir, sert bir dille söylüyorsun.
ekran kartı var veya yok, sistem günlük kullanım için uygun veya değil, bunların önemi yok. konu başlığındaki soruyu cevaplaman yeterli.

hocam anakarttaki mi?
Evet.Uzatmaya gerek yok sakin olun.

Benim kasaya benzemiş :)
Bir sıkıntı görünmüyor hocam yalnız şunu merak ettim. Ekran kartı ihtiyacım yok demişsiniz. O halde bu denli büyük ve soğutma becerileri için alınan bir kasa yerine minik, yer kaplamayan SFF bir kasa neden tercih etmediniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-26-16-59-39-824_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-01-26-16-59-39-824_com.miui.gallery.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar merhaba
Sonunda sistem aldım ve kurulumu yaptım. Fakat bu benim ilk PC toplayışım ve çok bilgim olmadan üstün körü topladım. Şu anlık herhangi bir sorun gözükmüyor daha Windows'u yüklemedim.
Sormak istediğim şu radyatörü ve sıvı soğutucu doğru takmış mıyım?
Bazı videolarda pompa kablosu solda veya sağdaydı. Ben de sola taktım sizce doğru mu?
Kablolamalar sizce nasıl?

Eki Görüntüle 1646000
sistemi kaça topladınız?Ayrıca 'Sadece nette gezinmek için' 3-4klık sistemler de yeterli olur hocam.O işlemciye bi 3070 falan taksanız hiç fena olmaz.

Benim kasaya benzemiş :)
Bir sıkıntı görünmüyor hocam yalnız şunu merak ettim. Ekran kartı ihtiyacım yok demişsiniz. O halde bu denli büyük ve soğutma becerileri için alınan bir kasa yerine minik, yer kaplamayan SFF bir kasa neden tercih etmediniz?
evet hocam kasamız aynı. cooler master h500

ekran kartı ilerde almayı düşünüyorum 2. el

sistemi kaça topladınız?Ayrıca 'Sadece nette gezinmek için' 3-4klık sistemler de yeterli olur hocam.O işlemciye bi 3070 falan taksanız hiç fena olmaz.
hocam sistemi topam 24kya topladım.

Pompayı ve radyatörü 180 derece döndürürsen daha güzel durur ve pompa boruları bu kadar bükülmez, ancak borunun uzunluğu yetişmeyebilir. Kasa çok büyükse.

Düzenleme: Tüm fanları içeri üfletirsen kasa daha az tozlanır. Ben arka fanı içeri diğer fanları dışarı üfletip kısmı negatif basınç oluştururdum. Ama cam panel kullandığın için pozitif basınç için hepsini içeri üfleyecek şekilde de deneyebilirsin. Parçaların sıcaklığına göre değiştirirsin sonra.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı