Kasa nasıl temizlenmeli?

Youtube'a aynı soruyu yazarsanız karşınıza yüzlerce video çıkacak. Lütfen konu açmadan önce biraz araştırma yapınız eğer sonuç alamazsanız yeni konu açınız. Soruna gelecek olursak varsa kompressör yoksa fön makinesinin serin tuşuna basılı tutarak kasanı temizleyebilirsin.

Ben USB portlarını süpürgenin ucunu çıkartıp çektim, kasadaki hava deliklerini de aynı şekilde. Fanları bez ile güzelce sildim, fandaki paletlerin aralarını da kulak çubuğu ile temizledim. Saç kurutma makinesinin en düşük seviyeye getirip tozları temizledim.

Çektirmenin statik elektriklenmeye sebep olduğu söyleniyor. Saç kurutma makinesinin sıcak üflemesini kapatıp soğuk havayla dışarı atın. Ayrıntılı temizliği tehchnopat kanalında bulursunuz Recep Baltaşın çektiği video var.

Youtube'a aynı soruyu yazarsanız karşınıza yüzlerce video çıkacak. Lütfen konu açmadan önce biraz araştırma yapınız eğer sonuç alamazsanız yeni konu açınız. Soruna gelecek olursak varsa kompressör yoksa fön makinesinin serin tuşuna basılı tutarak kasanı temizleyebilirsin.
Belki arkadaş onlar ile tatmin olmayıp daha yaratıcı fikirler öğrenmek istemiştir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı