Kasa önerisi

Daha fazla  
Merhaba, bu yaz msi B150m anakartı olan bir sistem toplayacağim. Fakat aklımda zalman z3 plus var. Bu kasa haricinde ucuz ve hava akışı iyi olan bir kasa var mı? Bide tercihen kırmızı olsa iyi olur. Teşekkürler.

Corsair Carbide SPEC-01 kullanıyorum ve memnunum.
Corsair nerde dark marka dediğin ürün nerde...:dur:
Peki dediğiniz kasa hoşuma gitti ama aklımda hala bikaç soru var. Birisi gigabyte 970 xtreme buna sığar değil mi açıklamarda 414 mm vga genişliği var yazıyor. Benim ekran kartım 280 mm ve ben psu alacağım için kasayı psu'suz alacağım. Güvenebileceğim ve taksit yapabilen bir site var mı?

Peki dediğiniz kasa hoşuma gitti ama aklımda hala bikaç soru var. Birisi gigabyte 970 xtreme buna sığar değil mi açıklamarda 414 mm vga genişliği var yazıyor. Benim ekran kartım 280 mm ve ben psu alacağım için kasayı psu'suz alacağım. Güvenebileceğim ve taksit yapabilen bir site var mı?

Dark n10 kullanıyorum hatta b150m bazooka anakartımda var öncelikle şunu söyleyeyim iç hacmi çok geniş ve psu harddisk vs ssd saklama yerleri mevcut istersen resimlerinide gönderebilirim. Alternatif olarak sana dark n10 öneriyorum ama gerisi sana kalmış n11.com teknobiyotik gibi sitelerden toplayabilirsin taksit imkanlarıda var

Corsair Carbide SPEC-01 kullanıyorum ve memnunum.
Corsair nerde dark marka dediğin ürün nerde...:dur:

Genel marka kalitesinde bu söylediğine katılırım. Ama sözkonusu Dark N10 modeliyse kalitesi kullananlarca onaylanmış çok tutulan F/P bu modeli sırf marka ismi yüzünden yermene de müsade etmem.

Genel marka kalitesinde bu söylediğine katılırım. Ama sözkonusu Dark N10 modeliyse kalitesi kullananlarca onaylanmış çok tutulan F/P bu modeli sırf marka ismi yüzünden yermene de müsade etmem.

Tamam hocam herkes fikrini söyliyebilir. İsterse dünyanın en kaliteli malzemesinden yapılsın yine almam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı