Kasa önerisi

JusTaUseR

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  

Bu kasalardan hangisini önerirsiniz. Başka önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim.:)

MB511 ve TD500 kasaları önü mesh yani açık ve oldukça havadar kasalardır. Fiyatlarının aynı olduğunu varsayarsak ben TD500 alırdım. Bütçenizi belirtirseniz ve spesifik bir özellik arayıp aramadığınızı da söylerseniz daha iyi olur. Önü mesh ve tipi hoşunuza giden bütçenizin yettiği bir kasayı alabilirsiniz.

MB511 ve TD500 kasaları önü mesh yani açık ve oldukça havadar kasalardır. Fiyatlarının aynı olduğunu varsayarsak ben TD500 alırdım. Bütçenizi belirtirseniz ve spesifik bir özellik arayıp aramadığınızı da söylerseniz daha iyi olur. Önü mesh ve tipi hoşunuza giden bütçenizin yettiği bir kasayı alabilirsiniz.

Ya mesh ya da MB520'deki gibi yandan büyük bir boşluk olması lazım. Bu kasaların üçünde de 2xusb 3.0 var ve bence bu yetersiz. 4 USB'li bu kadar iyi modeller 1000 TL civarı olduğu için USB'den feragat ettim. Eğer sizin bildiğiniz 3-4 USB'li mesh ya da yanı 5-6 cm boşluk ve 800 tlcivarı kasa varsa belirtirseniz sevinirim.

@JusTaUseR Bahsettiğiniz, kasa üzerindeki USB portlarına para vermenize hiç gerek yok. PCIe uzatmalı veya direk kasa arkası anakarttan çıkış alabileceğiniz çoklayıcı HUB'lar mevcut. Kasa üzerinde 4-5 tane USB 3.0 çıkışı aramanıza bence gerek yok.

Bu kasa ile ilgili doğrudan pek bir bilgim yok ama baktığım kadarıyla fena durmuyor; Cougar Panzer S Temperli Cam USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com

Ayrıca iCue 220T ve Dark Guardian PRO kasalara da göz atabilirsiniz. Yakın fiyat aralığında bunlar.

@JusTaUseR hiç o USB portlarına para vermenize gerek yok. PCI-e uzatmalı veya direkt kasa arkası anakarttan çıkış alabileceğiniz çoklayıcı Hub'lar mevcut. Kasa üzerinde 4-5 tane USB 3.0 çıkışı aramanıza bence gerek yok.

En çok MB511 ve TD500 arasında kaldım hangisi daha iyidir.

En çok MB511 ve TD500 arasında kaldım hangisi daha iyidir.
Hangisi daha iyidire bir yanıt veremem ancak ben TD500 alırdım. Kafanızdaki soru işaretlerini gidermek adına yerli veya yabancı inceleme videolarına göz atıp kasaların ince noktalarına vs. bakmanızı öneririm. Karar vermenizi kolaylaştıracaktır.

Hangisi daha iyidire bir yanıt veremem ancak ben TD500 alırdım. Kafanızdaki soru işaretlerini gidermek adına yerli veya yabancı inceleme videolarına göz atıp kasaların ince noktalarına vs. bakmanızı öneririm. Karar vermenizi kolaylaştıracaktır.
Teşekkürler.:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı