Kasa sirkülasyonu nasıl olmalı?

Eray Savage

Megapat
GamePower MyThril kasa kullanıyorum, kasanın önünde hiç fan yok sadece üstte 2, 1 tane de egzoz fanı var. Üstteki 2 fanı içeri hava vermesi şeklinde ayarladım doğru mu yapmışım? Oyunlarda işlemci 70 derece, ekran kartı ise 78-79 derece civarı. Üstteki iki fanı içerideki havayı dışarı verecek şekilde ayarlasam sıcaklıklarda herhangi bir değişiklik olur mu?

Üstteki fanlar dışarıya hava vermeli egzoz görevinde, sizin öne fan takmanız gerekiyor.

Üstteki 2 fanı içeri hava vermesi şeklinde ayarladım doğru mu yapmışım?

Sicak hava yukari dogru yükselir. Bu sebeple de yukaridaki fanlari havayi tahliye edecek sekilde takmalisiniz. Diger türlü sicak havayi geri itelemis olursunuz. Arkadaki fani da ayni sekilde havayi disari atacak sekilde takacaksiniz. Önde ve yanda yer varsa onlari da havayi iceri cekecek sekilde konumlandirabilirsiniz.

Öncelikle Gamepower kasa alarak hata yapmışsın. Umarım PSU kaliteli bir markadır. Önü fotoğraflarda mesh mı değil mi anlaşılmıyor. Önü mesh ise üstteki iki fanı öne takıp içeriye hava üfleyecek şekilde ayarlamalısın. İki fana bir egzoz fan yeterli olur.

Kasanın önünde hava alabileceği herhangi bir yer yok, o şekilde sağlıklı olur mu?

Öncelikle Gamepower kasa alarak hata yapmışsın. Umarım PSU kaliteli bir markadır. Önü fotoğraflarda mesh mı değil mi anlaşılmıyor. Önü mesh ise üstteki iki fanı öne takıp içeriye hava üfleyecek şekilde ayarlamalısın. İki fana bir egzoz fan yeterli olur.
Ne yazık ki önü mesh değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı