Kasa soğutma

Arday77

Hectopat
Merhabalar. Kasamın soğutmasından pek memnun değilim. Frisby FC9280 G kasa sahibiyim ve kasamın ön tarafındaki fanlar içeriye hava vermekte yetersiz kalıyorlar. Çünkü ön tarafı kapalı. Kasanın iki yanında biraz acıklık ve kasanın altında da acıklık mevcut. On fan havayı oradan içeriye çekiyor. Fakat yetersiz. Ben bunu nasıl daha iyi hale getirebilirim acaba? Kasanın üstüne içeriye hava verecek şekilde fan yerleştirirsem bu sorun hallolur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön panel camı direkt olarak çıkart. O kasayı yapan mühendis %100 kör. Bütçeniz var ise yeni fanlar alınız.
Kasa da yan cam çıkartılıyor sadece ön tarafın camı cıkartılmıyor maalesef
Egzoz fanı takabilirsin kasanın üst tarafına. Ben zamanında takmıştım ve 10 derece fark etmişti işlemcide.
Kasanın arkasında egsoz fan mevcut.Yukarıya tak dediğiniz fan içeriye temiz hava mı üflemeli yoksa kasanın içindeki havayı dışarı mı üflemeli

Kasa da yan cam çıkartılıyor sadece ön tarafın camı cıkartılmıyor maalesef

Kasanın arkasında egsoz fan mevcut.Yukarıya tak dediğiniz fan içeriye temiz hava mı üflemeli yoksa kasanın içindeki havayı dışarı mı üflemeli
Ön cam çıkmıyor mu? Ne saçma bir kasaymış. Üst panele takacağınız fan, içeride bulunan havayı dışarı atmalı, ben öyle kullanıyorum.

Rampage Redsky kasam ile aynı panel camına sahipsiniz.
Konuma göz atabilirsiniz. 10 TL'ye Mesh'e çevirip sıcaklık sorununu ortadan kaldırırsınız.
Bu arada ön panelin camı sağlam bantlar ile yapıştırılmış. Aşırı güç uygulamanız gerekecek. Kalın ve sivri uçlu bir vida ile çıkarabilirsiniz.

Son düzenleme:
Rampage Redsky kasam ile aynı panel camına sahipsiniz.
Konuma göz atabilirsiniz. 10 TL'ye Mesh'e çevirip sıcaklık sorununu ortadan kaldırırsınız.
Bu arada ön panelin camı sağlam banlar ile yapıştırılmış. Aşırı güç uygulamanız gerekecek. Kalın ve sivri uçlu bir vida ile çıkarabilirsiniz.
Kesinlikle aynı durum.En baştan bilseydim böyle olacağını kasayı tercih etmezdim.Tüm yorumlar için teşekkür ederim hepsini göz önünde bulundurup uygulama yapıcam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı