Kasa temizliği sonrası bilgisayar ısınıyor

baranmami

Centipat
Yer
Kergit hanlığı
Daha fazla  
Bilgisayarım ses çıkarıyordu. Power fanı ve içini temizledim. Power fan dönmüyordu, yağ yenilemesini yaptım ve şu an sıkıntısız dönüyor fakat bunları yapmaya başlayıp bitirdiğimde kasanın video izlerken bile ısındığını fark ettim. Oyunda 80 derece, normalde 30-50 derece oluyor. Kasanın elimi yakacak derecede ısınması mı sorun yoksa donanımların sıcaklığı mı? Ona göre dikkat edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım ses çıkarıyordu. Power fanı ve içini temizledim. Power fan dönmüyordu, yağ yenilemesini yaptım ve şu an sıkıntısız dönüyor fakat bunları yapmaya başlayıp bitirdiğimde kasanın video izlerken bile ısındığını fark ettim. Oyunda 80 derece, normalde 30-50 derece oluyor. Kasanın elimi yakacak derecede ısınması mı sorun yoksa donanımların sıcaklığı mı? Ona göre dikkat edeceğim.

Hocam. İşlemcinin termal macunu bitmiş olabilir mi?

Muhtemelen çünkü termal macunu nereden alacağımı bilmiyorum ve en son baktığımda bitmişti sizce macun bitmesinden mi kaynaklanıyor?

Eğer işlemcin ısınıyorsa arkadaşında dediği gibi termal macunu yenile
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada Technopat'in bir videosu var buna bakabilirsin.

Öneri ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim bilgisayarı bakkala (bilgisayarcıya) götürüp termal macununu yenileyeceğim bir sorun çıkarsa tekrar buradayım, termal macun olursa yeter sanırım işlemci için değil mi marka falan önemli midir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı