Rehber Kasa Tier List

Selamlar. ✋

Adamlar pro, Technopat'ın son kaleleri. 🏰
Geniş SSD Seviye Listesi ile birlikte listelerde adını başa altın harfle yazdıracak bir konu. ✍️

Sen yaparsın da güzel olmaz mı abim? 🌹 Saygılarımla. 🌹
İlk mesajı almak için öyle kısa yazmıştım ya :D
Yaklaşık 1,5 ya da en kötü ihtimalle 2 yıl sonra üst düzey bir sisteme geçmeyi düşünüyorum. Bunun için Lian Li O11 isimli kasayı gerekse tasarım, gerekse de hava akışı anlamında beğeniyorum. Listeniz çok güzel olmuş, O11 dahil tüm kasaları inceleyeceğim şimdi 🙂
O11 saf hava akışı olarak o kadar da iyi sayılmaz aslında ancak güzel bir AIO ile hem görüntü hem performansta çok güzel şeyler ortaya çıkartır.

O11 saf hava akışı olarak o kadar da iyi sayılmaz aslında ancak güzel bir AIO ile hem görüntü hem performansta çok güzel şeyler ortaya çıkartır.
Aslında haklısınız, fakat hava akışı berbat olmadığı sürece görünümü her daim iyi olacak gibi hissediyorum. Lian Li O11'e aşığım. 😀

Aslında haklısınız, fakat hava akışı berbat olmadığı sürece görünümü her daim iyi olacak gibi hissediyorum. Lian Li O11'e aşığım. 😀
Eğer ekran kartını horizontal bir şekilde montajlayıp 6 tane kaliteli fan ile doldurursanız ekran kartınız buz gibi çalışacaktır ve kasa içi sıcaklığınız da düşük olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı