Rehber Kasa Tier List

Ellerinize sağlık, şahane olmuş. Ama bir eleştirim olacak.

Fiyatı değerlendirmeye katmamanızı saygıyla karşılıyorum (bence katılmalı ama katılmamasının da mantığı var), ama en azından konuyu oluşturduğunuz tarihteki fiyatları yanına yazmalıydınız bence.

Fiyatı değerlendirmeye katmadığımız bir listede ürünlerin yanına fiyat ibaresi koymamız mantıksız olurdu.

Hani benim Cylon Pro ayıp değil mi koymamışsın.

Zaten F tier çıkar, sorun yok bence.

Konuyu daha yeni görmem harici bir sorun yok. Yine döktürmüşsün he, sen var ya sen.

Konuyu ilk gördüğümde üşenip okumamıştım da biraz önce okudum, eline sağlık. Kendi malımı övmeye geldim (!).

Her ne kadar F tier'a konumlandırılmış olsa da Corsair Spec Delta'nın idare eder bir PSU'su ve dahili 4 adet kaliteli fanı var. Fanlar sessiz, PWM özellikli ve RGB kontrolcüsü var, anakartla da kontrol edilebiliyor LED'leri. Corsair, kasa üzerindeki fanları direkt olarak satmıyor galiba ama düz SP120'ye benziyor görünüş olarak. SP120'den farkı PWM olması ve kanat sayısının 7 olması. Yani fanları sayesinde baya avantajlı konumda bana göre.

Ayrıca ön paneli çıkarınca S+ tier bir kasaya dönüşüyor .

Elinize sağlık, gerçekten çok yararlı bir liste olmuş, ben de birkaç gün içinde kasa almayı planlıyorum, 1000-1300 TL arasında bir öneriniz varsa yeni kasa fiyatlarıyla çok yardımcı olursunuz, sistemim ana parçalarıyla ASUS Dual RX6700 XT- i3-12100F, H610M H

MSI Velox 100R için sizce custom ön panel alınmalı mı?

Dark Maxima V20, Maxima V12, Galax Revolution 01 ve Dark Guardian Pro modellerine bakabilirsiniz. Geniş iç hacim ve sessizlik istiyorsanız Maxima V20 bakılabilir. GPU sarkma aparatı ve menteşeli cam istiyorsanız ama biraz daha küçük bir kasa istiyorsanız da Revolution 01 bakılabilir. Maxima V12 ve Guardian Pro da ortaya karışık.

MSI Velox 100R için sizce custom ön panel alınmalı mı?
Sıcaklıktan yana probleminiz yoksa gerek yok.

360MM 2000 RPM fan hızına sahip sıvı soğutmada 12700K 59 70 arası geziniyor. Emin olamıyorum.

Konuyu daha yeni görmem harici bir sorun yok. Yine döktürmüşsün he, sen var ya sen.
Tier List'i 2 kişi oluşturduk hocam, aman @The Man From E.A.R.T.H.'e ayıp olur
360mm 2000 RPM fan hızına sahip sıvı soğutmada 12700K 59 70 arası geziniyor. Emin olamıyorum.
12700K agresif bir işlemci. O sıcaklık bence fena değil. Kasayı perişan etmeye gerek yok. GPU'dan yana sıcaklık problemi yoksa öyle kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…