Rehber Kasa Tier List

Böyle bir şey isteseydim zaten gider Lian Li PC-011 alırdım. O yüzden ben de G500A'yı bekliyorum.

İzlediğim çoğu incelemede özellikle 2022'ye ait en kullanışlı / popüler kasalar olarak "Fractal Design Torrent", "Hyte Y60", "Lian Li Lancool III" gibi kasalar gösteriliyor. Açıkcası hoşuma da gidiyor hepsi (özellikle Hyte Y60) fakat Türkiye'de bulamıyorum hiç birini. Amazon US'te Y60 gönderen birini buldum 120$ sadece gönderim gümrük bedeli tutuyor.
Bu ürünleri bilerek mi Türkiyeye getirmiyorlar? Hadi HYTE yeni bir marka, distribütorü olmayabilir. Fractal ve Lian Li'nin TR distribütörleri neden en popüler kasalarını ısrarla ülkeye getirmiyorlar?

Fractal'in distributoru uyuyor da Lian Li'nin urunleri InceHesap'a geliyor. Su ana kadarki butun Lian Li urunleri InceHesap'ta satildi.

Fractal'in distributoru uyuyor da Lian Li'nin urunleri InceHesap'a geliyor. Su ana kadarki butun Lian Li urunleri InceHesap'ta satildi.
InceHesap'a baktim simdi, orada da yok Lian Li III

Bu arada ben yeni tavsiyelere açığım. Asus X670E ProArt ve Arctic 360 (ya da kasa el verirse 420) ile kullanacağım, DIY açısından sorun çıkarmayacak (ilk kez bir bilgisayarı montaj ediyorum, o yüzden bu alanda işini iyi yapan beni yormayacak bir markadan almak istiyorum), ekstra komponent ve ekosistem olarak iyi (mesela HYTE'ın köşe LCD ekranı ya da Lian Li'nin özel kabloları ve pcie riserlarına bayılıyorum) ve estetik olarak klasiğin dışında bir görüntüye sahip beyaz hatlı bir kasa arıyorum (aslında koyu olmayan her türlü renge tamamım). Bütçe olarak 6000'e kadar çıkabilirim ama "evet bu kasa gerçekten çok iyi yurt dışında da zaten benzer fiyatlara gidiyor" (Türkiye'ye ithal edip çılgın gibi zam yapan firmaları desteklemek istemiyorum) dediğiniz ürünler varsa onlara da bakmak isterim özellikle.

Kasam S Tier imiş, öğrenmiş oldum. Bu kadar kasayı tek tek araştırdıysanız helal olsun.

Edit: Thermaltake Core V51. Mid tower diye geçiyor full tower ölçülerinde.

Elinize sağlık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…