Rehber Kasa Tier List

REV100'de bi' fan olsa bir de Shroud olsa A+'ı bile var bence de, stok hali biraz boş geliyor malum.
PSU Cover ekran kartı desteği de kismamak için yok gibi ama yarım da olsa olabilirmiş.

Fan konusuna pek katılmıyorum, fan ekledikten sonra sadece 1 derece oynadı

İmzandaki sistemden belli oluyor topladığın sistemlerin parça kalitesi... A+'a da koymayı unutmamışsın (ki C tier bile olamaz) tebrikler
Dostum senin kasanı F'ye mi koyduk? Ne bu kincilik?

İmzandaki sistemden belli oluyor topladığın sistemlerin parça kalitesi... A+'a da koymayı unutmamışsın (ki C tier bile olamaz) tebrikler
Hiçbir fikrin olmadığı o kadar ortada ki... Benim dar bir bütçeyle borç ala ala aylarca uğraşıp topladığım sistem üstünden yorum yapacak kadar konuyla alakasızsın ve P360A hakkında da gram fikrin yok. Konudaki bilgi seviyesini düşürmeyi bırakırsan müteşekkir olurum.
PSU Cover ekran kartı desteği de kismamak için yok gibi ama yarım da olsa olabilirmiş.

Fan konusuna pek katılmıyorum, fan ekledikten sonra sadece 1 derece oynadı
Deneysel veri her kasa için %100 mümkün olmuyor zaten hocam, mühendislik kısmından teorik olarak lazım
PSU fanını egzoz yaparak 5 derece düşürmüştünüz sıcaklıkları, o da mesela teorik açıdan çok ilginç.
Benim Corsair 270R ne tier oluyor, tarihi eser kategorisine mi soktunuz?
Hocam kasalar eskidikçe haklarında bilgi bulmak da bir o kadar zorlaşıyor, mesela Zalman Z11 Neo şu an kendi sitesinde bile yok. Bundan dolayı Graphite serisinin tamamını listeye yazmama kararı almıştık.

MB511 ARGB abimi yukarılarda görmek güzel, ikinizin de eline sağlık.

Dostum senin kasanı F'ye mi koyduk? Ne bu kincilik?
Yok, kullandığım kasa A+ size göre.
Maddi yönüyle ilgili bir şey söylemedim, az buçuk bilgisi olan kimse o kasayı C tier üstüne koymaz.

Hocam kasalar eskidikçe haklarında bilgi bulmak da bir o kadar zorlaşıyor, mesela Zalman Z11 Neo şu an kendi sitesinde bile yok. Bundan dolayı Graphite serisinin tamamını listeye yazmama kararı almıştık.

B+ oluyor sanırım çünkü bundan hemen sonra 275R Airflow çıkmıştı. Artısı öndeki mesh yapı, eksisi daha küçük iç hacimdi. Denk sayılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…