@BerkayZ87 uzun zaman sonra tekrar konuya geri döndümPhanteks kasalar geldi ama fiyatlar tahmin ettiğimden yüksek. 2.el olarak sıfır temizlikte olduğunu söyleyen birinden be quite silent base 802 beyaz kasa buldum. Ekstra mesh paneli ve fanları var ancak 4900 lira fiyat biçmiş. İndirim vs isteyeceğim tabii de tavsiyen ne olur acaba? Phanteks evolv Tg'den neye geçmeliyim? P600S ya da G500A alıp geçeyim mi yoksa macera mı arayayım?
Airflow + RGB istiyorsan G500A, Evolv TG gibi kaliteli ama hava akışı başarılı bir model istersen P600S al.G500A vs P600S beyaz. Hangisini alayım ya da öneri varsa verin lütfen alacağım birazdan...
Airflow + RGB istiyorsan G500A, Evolv TG gibi kaliteli ama hava akışı başarılı bir model istersen P600S al.
-CArLxBugY
Hava akışında G500A, P600S'ten daha iyi, tersini söylemedim. Malzeme kalitesi olarak ise P600S daha önde G500A'dan, seçim sizin.G500A ile P600S arasında malzeme kalitesi farkı var mı demek istiyorsunuz yani? Ben aynıdır sadece hava akışı farklı diye düşünmüştüm.
Ayrıyeten G500A tamamen mesh panele sahip yani P600S'ten hava akışı olarak aşağıda kalamaz diye düşünüyorum. Yanlış mıyım?
Bu yüzden kararsız kaldığım için soruyorum.
@claswan Dün cezam vardı, yazamadım. Hayırlı olsun.
Işıklandırması çok şık duruyor, güle güle kullanın bende bu kasa ile O11 EVO arasında kaldım.