Rehber Kasa Tier List

Aerocool P7 C1 Pro. A+ tier daymışım ama kırmızı. Muhtemelen ayakların plastik oluşu ve GPU uzunluk boşluğu fazlaca olmasına rağmen Msi Rtx 3060Ti trio nun son kısmın, kasanın iç yan panelde kablo kısmına gelmesinden dolayî kartı takamıyosunuz. Zaten o yüzden buralardayım.

Thermaltake S200 TG hangi Tier'a giriyor? Muhtemelen D tier'a giriyor ama.
Büyük ihtimalle. Ama arkadaşımla birlikte sistem kurduk ve gayet iyi bir kasa bana kalırsa. Metal sac kalınlığı olarak ortalama seviyede. Fiyatına göre dediğim gibi güzel, güç kaynağı ile kasayı o fiyatta bir arada çıkarmak bu ekonomi için güzel. Galax RTX 3060 12 GB 1-Click OC modelinin içinde küçük bile kaldığını söylemeliyim.

Eksi kısmı ise kesinlikle o fanların bağlandığı lanet kontrolcü. Ne kılavuzunda düzgün açıklıyor o kontrolcüyü, ne de internette doğru dürüst bir bilgi var. Anakart egzoz fan girişine uzantısı kesinlikle olmalıydı, fan ayarına öndeki üç fanı dahil etmek termal açıdan çok daha iyi olurdu. Fakat kontrol edilemese bile güzel bir basınç sunduğunu söyleyebilirim. Bir de güç kaynağı modüler değil; ki ahım şahım bir güç kaynağı beklemiyordum zaten, patlamasın yeter.

Velhasıl, kasa yeterli. Ama termal açıdan endişeliysen o fan "kontrolcüsünü" kullanmamayı, yanına daha iyi bir kontrolcü almayı düşünebilirsin.

Yorumunuz için teşekkürler, Bitfenix Apollo tercih ettim Thermal Take yerine ve iyi ki tercih etmişim diyorum.

Beyaz kasa, bu beyaz anakartlardan biriyle mükemmel olabilir.

Bulabildiğim beyaz modeller bunlar, teknik olarak daha iyi beyaz modeller bulunabilir mi bilmiyorum.

Liste ne zaman güncellenecek?

Ben de bakmıştım. Eskiden üretilmiş ama yeni modellerde maalesef yok gibi görünüyor. Daha mı zor? tercih mi edilmiyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…