Arctic 420mm sıvı soğutma için kasanın üst kısmına sığacak uyumlu kasa önerisi Hocam 2 gün önce açtığım konu. Şimdi başka konu açarsam muhteşem moderatör arkadaşlar gene uyarı vs atar. Ben 1-2 satır değil yardımcı olacağım zaman bile 15-20 satır yazmaya çalıştığım için arada 1-2 hata tabii ki de çıkacak bana maaş vermiyorlar Technopat'ta çalışmıyorum sonuçta. Bir de yazım hatası diye tek tek yazım hatalarından uyarı atmışlar 1 uyarı 3-5 tane farklı farklı. Hiç kendisine dışarıdan bakıyor mu acaba hiç güleceğim yoktu

Tabii kendisine sorsak herkes gibi kendini haklı görecek klasik yurdum insanı hep karşıdaki hatalıdır resmin geneli yerine tek bir noktasına odaklanır. Siteye kaydolduğumdan ve soru sorduğumdan itibaren hiçbir "gerçek" çözüm alamadım kimseden. En son kendim baktım ettim Allah'tan İngilizcemiz varda yabancı sitelerden bakıp ediyoruz. Ekstra konu açmayın diyorlar ama konuyu da düzenleyemiyorum. Konuya giren biri en alttaki mesajı görmek zorunda komple yazıları okumak zorunda vs. ölme eşeğim ölme. Gene klasik simülasyon hatası. Çözüm ve mantık yerine daha fazla sorun fayda yerine zarar ve vakit kaybı. Neyse hocam yardım eden arkadaşları ayrı tutuyorum tabii ki de yardımcı olabilirseniz sevinirim 2 günde kasa expertizi oldum 3-4 farklı yabancı sitede insanlarla konuştum vallahi sinirlerim bozulmaya başladı diğer parçalarına bu kadar kafa takmadım PC'yi toplarken. Yav ne kasaymış arkadaş en sonunda buzdolabına sokacağım bilgisayarı komple

Bu süreçte ülkede fiyat belirleyenlere güzel kulak çınlattım. Benim G500Anın fiyatı 4800TL civarı ve yurt dışı fiyatı 150 Euro. 180 Euroluk kasalar ise mantıken ne kadar olması gerekir? 5700 değil mi? Yok 9000-10000TL hatta 120 Euroluk kasayı 7000'e satıyorlar vs. neyse bayağı uzattım ne yapayım.
Hocam görüntü olarak minimalist bir görüntü seviyorsan evet güzel. Ancak 6000TL edecek bir kasa olduğunu pek sanmıyorum. Hem girişleri eski sayılır usb 3.1 hem boyutları normal boyutta. Üste 240mm radyatör sığıyor öne 360mm. Diğer özelliklerine de buradan bakabilirsin
North