Kasa titriyor

OKeskin

Centipat
Daha fazla  
Ben kasayı 2 ay önce bir arkadaştan aldım kasayı. Masanın üstüne koyunca masa ne çok ne az titriyor nedeni nedir? (dirseğimi masaya koyunca bariz titrediği anlaşılıyor ama film dizi oyun vs oynadığımda bunu hissetmiyorum.) Kasanın markası frisby.

Son düzenleme:
Fanlardan veya HDD varsa ondan kaynaklı olabilir. Bi' bakar mısın bu ikisinde titreşim var mı diye?

Ben kasayı 2 ay önce bir arkadaştan aldım kasayı. Masanın üstüne koyunca masa ne çok ne az titriyor nedeni nedir? (dirseğimi masaya koyunca bariz titrediği anlaşılıyor ama film dizi oyun vs oynadığımda bunu hissetmiyorum.)

Fanları kontrol et, büyük ihtimal fanlar yapıyor.

Fanlardan veya HDD varsa ondan kaynaklı olabilir. Bi' bakar mısın bu ikisinde titreşim var mı diye?
HDD mevcut fana elimi koyduğumda biraz titriyor.
Titremenin şiddeti ne? Çok az da olsa bir titreşim hissedilir bu normaldir.
Dirseğimi koyduğumda bariz belli oluyor ama klavyede yazı yazdığımda kısaca bir şeye odaklandığımda hissetmiyorum.
Fanları kontrol et, büyük ihtimal fanlar yapıyor.
Fanlara elimi koyduğumda evet titreme hissediyorum onun dışında elimi cama kasanın arkasındaki metale vs. koyduğumda fark edilmiyor.

HDD mevcut fana elimi koyduğumda biraz titriyor.

Dirseğimi koyduğumda bariz belli oluyor ama klavyede yazı yazdığımda kısaca bir şeye odaklandığımda hissetmiyorum.

Fanlardandır diye tahmin ediyorum, HDD'ye de bakabilirsin titriyor mu diye.

HDD titriyor, üstüne elimi koyup biraz bastırınca hissediyorum.

Eğer standart bir titreme ise kasanın titremesi normaldir, anormal bir durum göremedim açıkçası. İstersen HDD'yi çıkarıp bak tekrar titriyor mu diye eğer yoksa HDD kaynaklı bir titremedir, tabii ben normal bir titreme olduğunu düşündüğümden gerek olduğunu sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı