Kasa üzerindeki uyku LED ışığı yanmıyor

karadayiii

Hectopat
Katılım
24 Şubat 2019
Mesajlar
407
Çözümler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
Sistemim:
Gigabyte X570 Aorus Elite - Ryzen 7 3700X - 1650 Super - GSkill 2x8GB DDR4 3000MHz - SanDisk Ultra 500 GB SSD - MSI Forge 101M Case.

Anakartımı değiştirmeden önce bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra kasa üzerindeki LED ışık yanıp sönerdi fakat şu an uyku modunda olduğunu gösteren LED ışık yanmıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nereye taktınız güç ışığını?
onpanell.png
 
BIOS güncellemesi gelmiş olabilir yeni BIOS güncellemesi geldiyse güncelle ama bilgisayarının şarjını tamamen dolu ve fişte bırak 15-10 dakika içinde BIOS'unuz güncellenecektir bilgisayarınızın marka modelini yazıp "BIOS nasıl güncellemesi nasıl yapılır" yazdığında bir sürü sonuç çıkacaktır bu yorumu yararlı bulduysanız yararlı olarak işaretlemeyi unutmayın! İyi geceler dilerim.
 
Kablosunu taktınız mı? Anakartı değiştikten sonra takmayı unutmuş olabilirsiniz.
Nereye taktınız güç ışığını?
Eki Görüntüle 761061


Kabloları taktım. Bilgisayar aktif haldeyken zaten sürekli ışığı yanıyor. Sadece uyku moduna aldığım zaman eskisi gibi yanıp sönmüyor. Böyle şeylere takılan birisi değilim fakat uyku moduna aldıktan sonra uzun süre bilgisayarı kullanmayıp tekrar bilgisayara oturunca bilgisayar açık mıydı değil miydi sorusuna ışığın yanıp sönmesi cevap oluyordu.
 

Geri
Yukarı