Bunu alın eminim pişman olmayacaksınız.Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Bronze Güç Kaynaklı, Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı : 600W 80+ Fan...www.teknobiyotik.com
Hem de 1030TL şu an.
Evet hocam Rev 200 hoşuma gitti ama temper kısmı falan solda değil sağdaymış o biraz sorun gibi bana. Sistem R5 3600 ve 5700 XT şimdilik ancak uzun süre olmadan R9'a yükselecek. Bütçe olarak işte kasaya 700 PSU'ya 500 gibi düşünüyordum ama H500 için ekstra zorlarım çünkü içindeki PSU da MWE 750W en ucuz 600 küsür lira. H500 ile ilgili kafamı kurcalayan tek şey zaten PSU'su, onunla alakalı yorumunuz nedir?TG6 modelinin fanları güçsüz önermiyorum.
Rev 200 için sanırım konu açmıştınız ve hoşunuza gitmişti Rev 200 alınabilir.
PSU için bütçe nedir? Sistem nedir?
PSU dahil H500 iyi gibi.
Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Cam Yan Panel Adreslenebilir Fiyatı
Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Cam Yan Panel Adreslenebilir en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
H500 ile yakın perfonmans verebilir.
Öneriniz için sağolun ancak marka konusunda emin değilim, PSU da sıkıntı biraz. Sharkoon SHP'yi bile eledim ben çünkü garantili 2 tane 8 pin PCI ve 5 tane SATA kullanacağım, ucu ucuna olsun da istemiyorum.Bunu alın eminim pişman olmayacaksınız.Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Bronze Güç Kaynaklı, Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo 600W 80+ Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı : 600W 80+ Fan...www.teknobiyotik.com
Hem de 1030TL şuan.
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com High Power 600W 80+ Gold (Performance GD) - 64.91 USD + KDV
High Power 600W 80+ Gold (Performance GD) En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com