Kasa ve güç kaynağı önerisi

Sağ tarafta olması herhangi bir problem değil 90 derece montaj yapıyorsunuz.

PSU dahil H500 modeli iyi hoşuna gittiyse alınabilir.
Hocam kusura bakmayın sizi de sıkıyorum sorularımla ama iki sorum daha olacak :)
1) Threadripper soketine geçmeyecek ve OC işine çok girmeyecek biri olarak sizce H500'ün maksimum PSU uzunluğunun 180mm olması bana ne kadar sorun yapar?(Rev 200 200mm sunuyor)
2) Rev 200'deki fan kontrolcüsünde dahili 14 aydınlatma modu var ve SATA'dan güç alıyor ancak H500 ile ilgili kontrolcüsünün olduğundan başka bir şey bulamadım. Dahili modları var mıdır, nereden kontrol edilir, nereden güç alır? Anakartımda 4 pin JRGB girişi var.

Bu fiyata H500 alırı ucuz direkt alın parasını hakkediyor. Aslında P500A önerirdim ama hem Türkiye'ye ne zaman gelir belli değil hem de biraz fazla sesli. Ama bu fiyata kesinlikle H500 artı 750W MWE 750 80+ PSU aşırı ucuz.
Hatta eğer 750W PSU ihtiyacınız yoksa sıfır 750W PSU diye satarsınız 600W falan alırsınız 1100 TL'ye bile gelebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı