Kasa ve güç kaynağı önerisi

Makaleler
8
Yer
Dünya
Merhabalar, sistemimi topluyorum ve kasa aşamasına geldim. Kafamda 3 seçenek var:

1) Sharkoon TG6 + FSP Hydro 600W 1140 lira.
2) Sharkoon REV200 + FSP Hydro 600W 1180 lira.
3) Cooler Master H500 + CM MWE White 750W 1400 lira.

Bunlarla alakalı da sorularım şunlar:
1) REV200 tasarım olarak daha güzel ama expansion olarak TG6 daha iyi. İkisi arasında hangisi daha iyi olur?
2) H500 hastası olduğum bir kasa diyebilirim, ancak 200 lira fark çıkıyor. Bu farka değer mi? Bir de PSU'su HD600'e kıyasla nasıldır?
Cevaplarınızı bekliyorum.
@Motionless IN White @Sylveon @HABAR @Ali Rıza09

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu alın eminim pişman olmayacaksınız.
Hem de 1030TL şu an.

PSU'su çok iyi bir model denemez, üst tarafta 360mm desteği yok ama F/P olarak en iyi kasa.

TG6 modelinin fanları güçsüz önermiyorum.

Rev 200 için sanırım konu açmıştınız ve hoşunuza gitmişti Rev 200 alınabilir.

PSU için bütçe nedir? Sistem nedir?

PSU dahil H500 iyi gibi.
Evet hocam Rev 200 hoşuma gitti ama temper kısmı falan solda değil sağdaymış o biraz sorun gibi bana. Sistem R5 3600 ve 5700 XT şimdilik ancak uzun süre olmadan R9'a yükselecek. Bütçe olarak işte kasaya 700 PSU'ya 500 gibi düşünüyordum ama H500 için ekstra zorlarım çünkü içindeki PSU da MWE 750W en ucuz 600 küsür lira. H500 ile ilgili kafamı kurcalayan tek şey zaten PSU'su, onunla alakalı yorumunuz nedir?

H500 ile yakın perfonmans verebilir.
Bunu alın eminim pişman olmayacaksınız.
Hem de 1030TL şuan.
Öneriniz için sağolun ancak marka konusunda emin değilim, PSU da sıkıntı biraz. Sharkoon SHP'yi bile eledim ben çünkü garantili 2 tane 8 pin PCI ve 5 tane SATA kullanacağım, ucu ucuna olsun da istemiyorum.

Temiz.

3 Haftadır Dark Guardian kullanıcısıyım çok memnunum PC o kadar serin çalışıyor ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı