Kasa ve güç kaynağı önerisi

Bütçe
8000 TL
İyi günler arkadaşlar ben RTX 3070 Ti, Corsair verange 8 GB X4, ASUS ROG b-590F, i7 10700F ve Samsung eve 980 1 TB SSD ile sistem kurdum. Bütün parçaları anakart üzerine yerleştirdim. Sıvı soğutucu (Master Liquid ML360 ıllusion) hariç. RGB dolu ve dışarıdan görülecek kasa ve yeterli olacak bir güç kaynağı önerebilir misiniz?
Psu olarak : Sharkoon 750W SilentStorm Cool Zero 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Kasa olarak : PHANTEKS Eclipse P500A MESH TEMPERED GLASS (PHEC500ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus önerebilirim.

İkisi de hali hazırda kullandığım modeller ve çok memnunum. 3070Ti için 1000W PSU son derece pahalı ve gereksiz, attığım linkteki işinizi gayet iyi görecektir.

Ve bence rog takıntınız yoksa, psu için o paraya seasonic gibi bu işe yıllarını vermiş markaları tercih etmenizi öneririm.
rog takıntım yok lakin RGB takıntım var RGB benim için vazgeçilmez
Psu olarak : Sharkoon 750W SilentStorm Cool Zero 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Kasa olarak : PHANTEKS Eclipse P500A MESH TEMPERED GLASS (PHEC500ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus önerebilirim.

İkisi de hali hazırda kullandığım modeller ve çok memnunum. 3070Ti için 1000W PSU son derece pahalı ve gereksiz, attığım linkteki işinizi gayet iyi görecektir.
rgb li önerebilirsen çok çok memnun olurum dostum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı