Kasa ve güç kaynağı önerisi

Zein

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ekran kartına sahibim. Kalan ürünleri tek bir sitede toplamayı düşünüyorum. Aklımdaki sistem şu şekilde;

- Ryzen 5 1600
- Gigabyte B450M S2H
- XPG Gammix D10 8 GB 3000MHz
- HDD ve SSD'ye sahibim
- Ekran kartı da var

500W bir PSU yeterli. Bu arada bu sistemi en uygun Teknobiyotik'te toplayabiliyorum. Yani kasa ve PSU'u oradan önerirseniz sevinirim. Tek fiyat dahili PSU'lu kasalar dikkatimi çekti fiyatlarına bakılınca fena değil. Fakat ellerindeki eski PSU'ları çıkarmaya çalışıyormuşlar gibi geliyor. Her neyse, bütçem 1900₺. Kasa ve PSU hariç 1244₺ tutuyor. Dahili PSU'lu kasa almak akıl kârı mıdır? Bu kasa 80+ Gold olması falan kafamı karıştırıyor. Tamam 750W neyime de bu fiyata olması garibime gitti. Kasa bilgisinde verilen stok kodundan PSU'yu arattım, tek başına zaten pahalı. Her neyse, aklımdaki PSU ise bu, bu ya da bu. :)

80+ takıntısı oldu resmen, neyse. Önerilerimden hangisi daha iyidir veya hangisi alınmalı? Veya bunlar yerine bunu al dediğiniz var mi? Ve mümkünse aynı siteden olursa sevinirim, ayrı ayrı kargolarla uğraşmak istemiyorum :)

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı