Kasa ve Güç Kaynağı Önerisi

yilmqzkorkmqz

Kilopat
Yeni bir bilgisayar toplayacağım. Ryzen 5 1600, Gigabyte B450M S2H ve Corsair Vengeance 2x8 3200 Mhz DDR4 bellekte karar kıldım. Bütçe tam belli olmadığı için ekran kartı olarak RX 570-580-590'dan birini alacağım. Bu sistem için ileride de işimi görecek kasa ve güç kaynağı önerir misiniz? İkisi için toplam 700-800 TL'ye kadar çıkabilirim. Kasa ne kadar az yer kaplarsa o kadar iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu yerde VS650 den dolayı başı yanan bir sürü insan var tarzı şeyler okuyordum. İnternette de çoğu yerde inceleme puanları düşük. Bu konuda bir bilginiz var mı ?
Sarı Etiket olan PSU'lar Kronik sorunluydu, Benim önerdiğim ise yeni çıkanlar.

Çoğu yerde VS650 den dolayı başı yanan bir sürü insan var tarzı şeyler okuyordum. İnternette de çoğu yerde inceleme puanları düşük. Bu konuda bir bilginiz var mı ?
2017 serisi sorunluydu 2018 modelinde çözülmüş.

Bende aynı marka farklı model var. CORSAIR RM750x 750W 80 Plus hemde çok uygun fiyata sıfır aldım 3 ay falan oluyor. Şuan fiyatını bilmiyorum ama gayet sessiz ve beni üzmüyor. Eski PSU durmadan kapanıyordu oyunlarda o yüzden bu modele geçtim tavsiye ederim 80 gold sertifikası bulunuyor ve modüler.

Bu Bileşenleri öneririm.
Öneririm güzel ikilidir.
Teşekkürler bu dördünden ikisini alacağım.
Bende aynı marka farklı model var. CORSAIR RM750x 750W 80 Plus hemde çok uygun fiyata sıfır aldım 3 ay falan oluyor. Şuan fiyatını bilmiyorum ama gayet sessiz ve beni üzmüyor. Eski PSU durmadan kapanıyordu oyunlarda o yüzden bu modele geçtim tavsiye ederim 80 gold sertifikası bulunuyor ve modüler.
Önerdiğiniz model çok güzel ama aynı bütçeye kasayı da almam gerekiyor, yine de teşekkürler yorumunuz için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı